2023. április 15., szombat

A szeretet jelzőfénye vagy te is


Ahogy az erdőben a szél akadálytalanul táncol a magas fák ágai között, úgy a te szellemed is szabadon, korlátok nélkül szárnyal. Nem kötik a testről, az időről és a félelemről szóló meggyőződések. A valóságát a szeretet és az egység jelentik. 

Minél inkább megbocsátó szemmel tekintesz a világra, annál közelebb kerülsz ahhoz, hogy megtapasztald szellemi lényed szárnyaló szabadságát. Gondolj erre, amikor legközelebb egy szeles napon kint jársz a természetben. 

Engedd, hogy a szél arra a könnyedségre és erőre emlékeztessen, amely a tiéd is, és csak arra vár, hogy élj vele. Határozd el, hogy mostantól az leszel, aki mindig is voltál: Isten szeretett, minden korláttól mentes gyermeke, aki gyógyult és egész, és akinek szabadságában áll a megbocsátást választani, és ezzel megmenteni a világot. Így válsz a szeretet, a fény és a remény jelzőfényévé mindenki más számára.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki bátran választja a megbocsátást annak érdekében, hogy szabadon, korlátok nélkül, szeretetteljesen élhessen. Add, hogy képes legyek megbocsátani azoknak, akik megbántottak – és persze magamnak is.
Hadd legyek olyan, mint az erdő fáinak lombjában táncoló szél: könnyed és mégis erős. Engedd, hogy a szél könnyedsége és ereje emlékeztessen arra, hogy Veled együtt minden látszólagos akadályt legyőzhetek.   
Adj erőt és kitartást, hogy semmilyen nehézség ne állhasson az utamba, és mindig tisztán lássam a számomra kijelölt, legfényesebb ösvényt. Mostantól a Hozzád vezető utat akarom követni, mert megértettem, hogy ebben rejlik az igazi szabadság. 
Vezesd a lépteimet, hogy én is olyan szabad lehessek, mint a szél, hogy képes legyek egyre magasabbra emelkedni, és a világ számára jó emberré válni. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

4 megjegyzés:

  1. Hálásan köszönöm az e heti imát, és valamennyit.
    Sokat jelentenek a mindennapi életünkben.

    Üdvözlettel

    Gizus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gizus,

      Igazán örülök, hogy így van! 💖

      Szeretettel,

      Kriszta

      Törlés
  2. Szeretem a természetet, nagyon tetszett ez az ima. Hálásan köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Nekem is nagy boldogság, ha sok időt tölthetek a természetben. 😊

      Törlés