2022. október 9., vasárnap

A szíved mélyén szóló dal


A te szíved mélyén is szól egy dal, amely folyamatosan arra hív, hogy add át magad az istenivel való, mély kapcsolódásnak. Ezt a dalt hallod minden olyan alkalommal, 
  • amikor mélyebben elmerülsz egy olyan témában, ami igazán érdekel, 
  • amikor lelkesítő beszélgetést folytatsz valakivel, akit szeretsz, 
  • amikor rácsodálkozol a szépségre, amit a világban látsz, 
  • amikor átadod magad az elmélyült alkotásnak. 
Ez a dal mindig az öröm felé vezet, és neked csak annyi a dolgod, hogy kövesd. 

Ám talán te is mindig lebeszéled magad erről. Hiszen annyi más teendőd van: az életed elvárásai pontosan meghatározzák, mikor, mit tegyél, így nincs időd arra, hogy holmi belső dallamra figyelj, legyen az bármennyire szeretetteljes és hívogató. 

Pedig a megoldás mégis itt rejlik. A valódi szabadságba akkor érkezel meg, ha ezt a kapcsolódást teszed az első helyre. Ennek hatására rendeződik el kívül is minden. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki bátran követi az utat, amit számára kijelöltél. 

Segíts elengednem az attól való félelmet, hogy valami bajom esik, ha nem a világ elvárásai szerint élek. Hadd ismerjem fel, hogy ha a Te utadat követem, mindig biztonságban vagyok. 

Nyugtass meg, hogy átadhatom magam az öröm áramlatának, és megengedhetem, hogy azt tegyem, ami jólesik. Hiszen minden vágyat Te ültettél a szívembe, és ezek követésével teljesítem be azt a feladatot, amit a nagy tervben nekem szántál. 

Kérlek, gyakran küldj konkrét és jól értelmezhető jeleket arról, hogy merre menjek, és arról, hogy jó úton járok. Segíts, hogy ezeken keresztül egyre magabiztosabbá váljak. 

Többé nem akarom megkérdőjelezni a hívásodat, mert tudom, hogy a Te utad vezet a valódi szabadsághoz és a nyugodt, derűs mindennapokhoz. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

4 megjegyzés: