2023. május 7., vasárnap

Így leszel mindig biztonságban


Mindig van másik út. Bármennyire is úgy tűnik, valójában soha nem kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy csak egyetlen választásod lenne. Engedd, hogy ez a gondolat teret nyerjen az elmédben, és eltöltsön bizakodással és reménnyel. 

Mindig dönthetsz úgy, hogy másképp szemléled az életedben éppen kialakult helyzetet. Bármelyik pillanatban dönthetsz úgy, hogy többé nem egyedül akarsz megoldani mindent, hanem az isteni gondviselés segítségét kéred. Most azonnal felismerheted, hogy tévedtél, amikor azt gondoltad, hogy csak egyetlen megoldás létezik, és tévedtél, amikor azt gondoltad, hogy magányos, elszigetelt létező vagy. 

Nem, nem vagy egyedül. A többiekkel és Istennel való egységed sohasem bomlott meg, bármennyire is szeretné az egód elhitetni ezt veled. Ne rá hallgass hát! 

Hallgass arra a kedves, halk hangra, aki mindig szeretettel és együttérzéssel szól hozzád arról, hogy a tökéletes boldogság megtapasztalása a feladatod.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem! Tégy olyan emberré, aki többé nem ragaszkodik az igazához. 
Szeretném végre elfogadni, hogy tévedtem minden alkalommal, amikor szomorúnak, csalódottnak vagy dühösnek éreztem magam. Segíts felismernem, hogy Te nem ezt a sorsot szántad nekem. 
Kérlek, a lehető legtöbbször juttasd eszembe, hogy hatalmamban áll másképp látni mindent, amit megtapasztalok. 
Mutasd meg az utat, ami a tökéletes boldogsághoz vezet, ahhoz a felhőtlen örömhöz, amin veled, és mindenki mással is osztozom. 
Mostantól azt szeretném, hogy Neked legyen igazad, ne pedig nekem. És most már azt is tudom, hogy így vagyok a legnagyobb biztonságban, hiszen Tőled csak a feltétlen szeretet aranyló fénye árad rám. 
Segíts, hogy úgy láthassam magamat, ahogy Te látsz engem: hadd ébredjek rá, hogy szeretni való és szeretettől ragyogó, isteni gyermeked vagyok. Köszönöm. Áldás. 

 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


6 megjegyzés:

  1. Köszönöm Àldàs🙏

    VálaszTörlés
  2. Hálásan köszönom

    VálaszTörlés
  3. Mindig nagyon várom a hétfőt! És mindig megérkezik a Fohász.Hálás köszönetem, Kriszta. Áldás

    VálaszTörlés
  4. Hálasan köszönöm
    Áldás
    Csill

    VálaszTörlés
  5. Szívből köszönöm, Áldás❤️

    VálaszTörlés