2020. június 15., hétfő

Ez az út vezet az áradó bőséghez

Vannak, akiknek természetes az, hogy mindenükből folyamatosan adnak, és vannak, akiknek nem az. Ha nehezen adunk, annak az az oka, hogy úgy véljük, ettől nekünk egyáltalán nem, vagy kevesebb marad. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy átalakuljon benned az, ahogyan arra tekintesz, hogy mi is az, amit másoknak adsz. Ez a hét – és ez az ima – lehetőséget nyújt arra, hogy megtapasztald a valódi, állandó, és áradó bőséget.
    Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
    Ha valamilyen anyagi dolgot osztasz meg valakivel, annak tulajdonjoga megoszlik köztetek. Ám ha egy eszmét osztasz meg, az nem lesz attól kevesebb. Bár teljes egészében átadod, továbbra is teljes egészében a tiéd marad. Ráadásul, ha a megajándékozott személy a magáénak fogadja el ezt az eszmét, megerősíti azt az elmédben, és az eszme tovább növekszik. Ha képes vagy elfogadni a gondolatot, miszerint a világ az eszmék világa, megszabadulsz az ego által az adakozást a veszteséggel kapcsolatba hozó hamis hiedelemtől. (A csodák tanítása, TSZ. 5. I. 1:10-14.)
    Azért imádkozom, hogy mostantól alakuljon át benned, hogy mit jelent adni és kapni. Azt kérem, hogy ismerd fel, ami igazán értékes az az, ahogyan valaki máshoz viszonyulsz. Hadd legyen minden találkozásod egy olyan pillanat, amikor szeretettel és figyelemmel ajándékozzátok meg egymást! 

    Azért imádkozom, hogy légy te is csodatévő, aki minden megnyilvánulásában a szeretetet képviseli. Azt kérem, hogy tapasztald meg, ahogy a szereteted megsokszorozódik, amint valakinek adsz belőle. Hadd éljünk mindannyian egy olyan világban, ahol természetes a nyílt, örömteli, békés egymáshoz fordulás! 

    Azért imádkozom, hogy egyre tisztábbá váljon számodra: azzal tanítod a világot, ahogyan te magad gondolkodsz és cselekszel. Azt kérem, hogy a többi embert ne megváltoztatni akard, hanem elfogadni és szeretni olyannak, amilyen. Hadd legyen ennek az eredménye az, hogy megérted: Isten tökéletesnek teremtett mindannyiunkat, és az Ő teremtését ismered el, amikor mások felé az elfogadásod és a szereteted árad. 

    Azért imádkozom, hogy ma törlődjön az elmédből a hiány legkisebb, utolsó gondolata is. Azt kérem, hogy a helyét vegyék át a bőségről szóló, nagylelkű, adakozó gondolatok. Hadd legyen ez a nap az, amikor megtapasztalod, hogy a valóságban sohasem érhet semmilyen veszteség, mert minden örökkévalóan neked adatott.

    Szeretettel,

    Sarkadi Kriszta 


    Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


    ❋ ❋ 


    Ha az inspiráló sorok olvasásán túl személyes találkozásra is vágysz, akkor gyere el július 12-19. között a Nyárünneplő csoda táborba, töltődj fel, és tapasztalj meg számtalan csodát! Részletek és jelentkezés itt:




    ❋ ❋ 


    Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
    egy szeretetmeditációt, így
    kezdj el te is már most 
    csodákkal teli életet teremteni magadnak!


    1 megjegyzés: