2020. január 12., vasárnap

Minden helyzetből van kiút

Amikor elszomorít, amit a világban tapasztalsz, talán tehetetlennek és kétségbeesettnek érzed magad. Talán úgy érzed, egyedül túl kevés vagy ahhoz, hogy bármilyen változás létrejöhessen.

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy felismerd: sohasem vagy egyedül. Nem kell egyedül döntést hoznod, és nem kell egyedül kitalálnod, hogy mi a teendő. Elegendő, ha minden kisebb és nagyobb ügyedet átadod az isteni gondviselésnek, és csak ez után, az inspirációra hallgatva cselekszel. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Akárhányszor csak átadtál egy problémát a Szentléleknek, Ő mindig megoldotta, és ez a jövőben is így lesz. Ám amikor magad próbáltál megoldani valamit, soha nem jártál sikerrel. Vajon nem lenne-e itt az ideje, hogy egymás mellé rakd és értelmezd e két tényt? Ez az év a neked megadatott eszmék alkalmazásának éve, mert az eszmék hatalmas erőt jelentenek, amelyet használni kell, nem pedig tétlenül pihentetni. (A csodák tanítása, TSZ. 16. II. 9: 1-5.)  
Azért imádkozom, hogy soha ne habozz segítségért folyamodni. Azt kérem, hogy minden nappal egyre csak növekedjen benned a bizalom, és a lehető legtöbbször jusson eszedbe, hogy az összes problémádat átadhatod. Hadd legyen mostantól egyre nyugodtabb az életed, mert már tudod, hogy nem vagy egyedül. 

Azért imádkozom, hogy könnyű legyen felismerned: a siker csak akkor kerül el, ha a megoldást kívül keresed. Azt kérem, hogy legyen bátorságod megpillantani azokat az engesztelhetetlen gondolatokat, amelyek a problémáidat megteremtik. Azt kérem, hogy amint megtaláltad őket, bocsáss meg magadnak, és a helyzetet add át a Szentléleknek. Hadd legyen Ő az, Aki megmutatja neked, hogy mi a teendő. 

Azért imádkozom, hogy most, amikor talán úgy érzed, hogy nem csak a saját életedben, de az egész világban is egyre több a probléma, még inkább ismerd fel, hogy a megoldás sohasem a hibáztatásban és a dühöngő bírálatban rejlik. Azt kérem, hogy legyen erőd megbocsátani, ami történt, és a figyelmedet arra a feladatra fordítani, amit a Szentlélek neked szánt. Hadd derüljön ki a számodra, hogy mi az, amit neked szükséges megtenned ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban jobbra forduljanak a dolgok. 

Azért imádkozom, hogy képes légy bánni az erővel, ami megadatott neked. Azt kérem, hogy ébredj rá: minél inkább egy szeretetteljes, békés, életteli világot látsz magad előtt, és minél többször képes vagy nagyra becsülni, ami van, annál hamarabb oldódik meg minden probléma. Hadd legyen ez az év rendkívüli példája annak, hogy a csodák között nincsenek nagyságrendbeli különbségek. Minden lehetséges. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem január 24-től az Örömhírhozók online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak egy csodálatos újévet és egy rendkívüli, új évtizedet! Részletek itt: 




❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


2 megjegyzés: