2019. július 7., vasárnap

Merj kérni!

Erre a hétre is írtam neked egy imádságot, amely abban támogat, hogy csodákkal legyen teli minden egyes napod. Az alapját most is egy - A csodák tanításából választott - idézet adja. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Talán panaszkodsz amiatt, hogy ez a tanítás nem elég specifikus ahhoz, hogy megértsd és hasznát vedd; ugyanakkor lehetséges, hogy egyszerűen csak nem követed specifikus javaslatait. Ez nem az eszmék játékának, hanem az eszmék gyakorlati alkalmazásának tanítása. Mert mi lehetne annál konkrétabb, mint ha azt mondják neked, hogy ha kérsz, megadatik neked? (A csodák tanítása TSZ. 11. VIII. 5:1-4.) 
Azért imádkozom, hogy merj kérni. Legyen bátorságod ahhoz, hogy a lehető legtöbbször Istenhez fordulj, és elmondd neki, amit szeretnél. 

Azért imádkozom, hogy megértsd: nem vagy egyedül. Semmit nem kell egyedül megoldanod. Szellemi lények egész serege (akik valójában mind egyek egymással és veled is) várja, hogy a segítségedre siethessen. Legyen a mai az a nap, amikor átadod az életed hintóját repítő lovak gyeplőjét az isteni gondviselésnek, és nyugodtan hátradőlsz. Hadd legyen mostantól minden napod a derűs szemlélődésé, a csodálkozó gyönyörködésé, az ajándékok boldog elfogadásáé. 

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod elfogadni, ami érkezik. Azt kérem, hogy mélyen belülről érezd: méltó vagy rá, és jogod van mindent, amire a szíved vágyik elkérni és elfogadni. 

Azért imádkozom, hogy felismerd: szellemi utad nem a lemondásról, hanem a kiteljesedésről szól. Hadd legyen ez az út örömökkel és megvalósulásokkal teli! Azt kérem, hogy vedd észre az út mellett, számodra elhelyezett eszközöket, vedd fel, és használd őket. Hadd mutassák meg neked, hogy a rendelkezésedre áll minden, amire szükséged van ahhoz, hogy a lehető legnagyobb boldogságban élj. 

Azért imádkozom, hogy minden reggel jusson eszedbe a napodat Istennek ajánlani, és megkérni őt, hogy vezessen. Hadd legyenek a lépteid könnyűek, bátrak, és bizalommal teliek.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.




Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

3 megjegyzés: