2023. február 19., vasárnap

Így gondozd tündöklő, belső kertedet

A valódi éned olyan, mint egy tündöklő kert, mely tele van a boldogság virágaival, ahol a béke édes illata árad, és amit Isten szeretetének fénye folyamatosan táplál.

Ám erről könnyű elfeledkezni egy olyan időszakban, amikor nehéz, viharos időket élsz át, amikor az érzelmek és gondolatok zűrzavara magával ragadja és elhomályosítja belső harmóniádat. De soha ne feledd, hogy a belső béke, a boldogság és a fény mindig ott ragyog benned, csak időnként nehéz elérni és megtalálni.

Ahhoz, hogy elérd és megtartsd ezt a harmóniát, tudatosan és rendszeresen időt és figyelmet kell fordítanod belső világodra. Az öröm, a béke és a szeretet fényének megélése ugyanis egy aktív döntés is, amelyet mindennap meg kell hoznod.

Mint ahogy egy kertet is folyamatosan gondozni kell ahhoz, hogy zavartalanul gyönyörködhessünk benne, úgy van szükséged neked is arra, hogy ápold belső kertedet, hogy az mindig tündököljön az öröm, a béke és a szeretet fényének ragyogásában. Igyekezz tudatosan megtalálni és megőrizni ezt a belső állapotot, hogy az életed mindig boldogságot és harmóniát sugározhasson. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki tudatosan táplálja belső kertjét, hogy az mindig az öröm, a béke és a szeretet fényétől ragyogjon.   
Ma is emlékeztess rá, hogy a boldogság és a béke nem külső körülményekhez kötődik, hanem belső állapotomból fakad. Segíts, hogy rátaláljak erre, és mutasd meg, hogyan tudom mindennap táplálni és megőrizni. Tedd könnyűvé számomra ezt a döntést akkor is, amikor külső körülmények akarnák magukra vonni a figyelmemet. 
Kérlek, adj erőt és kitartást ahhoz, hogy mindig odafigyeljek magamra és az életemre. Segíts felismernem, hogy mire van szükségem a béke és a boldogság megtapasztalásához. Hadd legyen a kertem egészséges és gyönyörű, hogy mindig az öröm, a béke és a szeretet illatát áraszthassa. 
Áldj meg tisztánlátással, hogy könnyű legyen megtalálnom a belső harmóniához vezető utat, hogy aztán mindenki más életébe is örömöt, békét és fényt hozhassak. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

6 megjegyzés:

  1. Kedves Kriszta
    Köszönöm ezeket a gondolatokat, forditásokat. Nagy segítségemre van minden egyes leveled.
    Sok, sok szeretetet küldök neked, innen dél - Pestről
    😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a küldött szeretet-energiát, és örülök, hogy a segítségedre vannak az írásaim. 😊

      Törlés
  2. Köszönöm! Csodálatos gondolatok!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kriszta, ez csodálatosan gyönyörű, felemelő! Köszönöm!

    VálaszTörlés