2023. január 29., vasárnap

Vedd le a sötét szemüveget!

Biztosan te is próbáltál már fel olyan napszemüveget, aminek annyira sötét volt az üvege, hogy amikor felvetted, szinte semmit sem láttál. Nos, pontosan ilyen az is, amikor azt hisszük, csak az létezik, amit a testi szemeinkkel látunk. 

Amikor csak az öt érzékünkre hagyatkozunk, akkor mindig egy olyan szűrőn keresztül szemléljük a világot, amelyet születésünk óta fokozatosan alakítunk, és ahogy telnek az évek, egyre szilárdabbá válik. 

Amikor ezen a szűrőn keresztül figyeljük, ami történik, akkor mindig rajtunk van a sötét szemüveg. Vagyis alig látunk valamit abból, ahogy a dolgok valójában vannak. Homályosan látunk, és ez elbizonytalanít minket. Fogódzókat keresünk, és azt hisszük, egyedül vagyunk a megoldandóinkkal. De ez csak addig van így, amíg rajtunk van a sötét szemüveg. 

Ma tedd le ezeket a szűrőket, és többé ne tarts a fénytől. Engedd, hogy szeretettel, békével és örömmel töltse meg az életedet.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mostantól hajlandó másként látni a dolgokat. 
A lehető legtöbbször emlékeztess, hogy ne higgyek el mindent, amit látok és hallok. Hadd ismerjem fel, hogy mindenki – én is – csakis a saját szűrőjén keresztül észlelheti a dolgokat, és ez mindig tévedésre vezet. 
Szeretnék ezentúl Hozzád kapcsolódni, és belső látásommal a mindenütt jelenlévő szeretetre, békére és örömre figyelni. Tudom, hogy minél inkább képes vagyok erre, annál inkább átalakul az életem. 
Segíts, hogy könnyű legyen áthelyeznem a fókuszomat minden olyan alkalommal, amikor a kívülről érkező információk hatására nyugtalankodni kezdenék. 
Mutasd meg, hogyan vehetem észre mindenben és mindenkiben a Te jelenlétedet, hiszen így áraszt el mindent a fény, és így jelenik meg a sötétség helyén a világosság. 
Hadd jelenjen meg a szeretet ragyogása rajtam keresztül mindenhol, ahol csak megfordulok. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése