2023. július 10., hétfő

Örömre hangolva - online műhely


Örömre hangolva

49 teremtő gondolatra épülő online műhely, ami 

az öröm irányába fordítja az életedet

 

Visszakapod a derűt és az élet jóságába vetett hitedet

Egy könnyed, bármikor elkezdhető online műhelyt készítettem neked, amely segít az örömre hangolódnod. 

2022. májusában Amszterdamba utaztam és részt vettem egy Abraham – Esther Hicks szemináriumon. Ezt az online műhelyt abból készítettem, amit ezen a két napon tanultam és felismertem. 

 Az e-könyvben összegyűjtöttem azt a 49 gondolatot, amelyeket a legfontosabbnak találtam. 

Mindegyikhez írtam egy-egy mantrát is, hogy gyakori ismétlésükkel ezek a gondolatok az életed részévé váljanak. 

Több olyan részletet is beleírtam neked a A csodák tanításából, amelyek eszembe jutottak, miközben a szemináriumon Esthert hallgattam. 

Az e-könyv mindig nálad lehet, hogy beleolvass, amikor valami nyugtalanít, és szeretnél visszatérni a békéhez és az örömhöz. 

➤ Mindezt egy hangoskönyvben is  elkészítettem neked. Amit ugyanis nem csak olvasol, hanem hallgatsz is, az még mélyebben hat rád és új pozitív programként fut az elmédben, felülírva azokat a régi mintákat, amelyekre már nincs szükséged.

A hangoskönyvet újra és újra meghallgatva átitatódsz a legfontosabb gondolatokkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy könnyű legyen az öröm hullámhosszára hangolódnod. 

➤ A szeminárium legfontosabb felismerése az volt, hogy elengedhetetlen, hogy minden napunkat azzal kezdjük, hogy az örömre hangoljuk magunkat. 

Ezért készítettem neked egy egyszerű, rövid hanganyagot, amelyet használhatsz reggelente írásgyakorlatként vagy meditációként. 

Mindez abban támogat, hogy ezentúl mindig jókedvűen induljon a napod. Ez fogja létrehozni azt az örömre hangolódott állapotot, amelyre építve aztán könnyű lesz megvalósítani minden vágyadat.


IGEN, JÖVÖK MÁRIS! >>>

 

Még a kihívások közepette is biztosan tudni fogod, melyik a jó irány

Ha nyitott szemmel jársz a világban, akkor bizony sok nehézséggel, bánattal, és veszteséggel találkozol. Természetes, hogy ilyenkor elfog a nyugtalanság, hiszen félted magad, és félted a szeretteidet. 

Az is természetes, hogy szeretnél valahogy változtatni ezen, és elérni, hogy a világ egy békés, szeretettel és örömmel teli hely legyen. Ám nem tudod, hogyan tedd ezt, és elszomorít – sőt, adott esetben fel is dühít -, hogy tehetetlennek érzed magad. 

Az Örömre hangolva online műhely ebből az állapotból jelenti a kiutat: 

  • megmutatja neked, hogy miképpen érezheted biztonságban magadat s a szeretteidet, és hogy 
  • mit tehetsz annak érdekében, hogy egy igazán csodálatos világban élhessünk mindannyian.

 

Könnyű lesz az öröm hullámhosszára hangolnod magad, és úgy élni, ahogy szeretnél

Bizonyára megtapasztaltad már, hogy nem segít, ha aggodalmaskodsz, vagy dühöngsz. Ezek természetes érzelmek, ezért bátran megélheted őket, ám, ha valódi változást akarsz, akkor idővel arra az érzelemre kell hangolnod magadat, amely igazi teremtőerővel bír: ez pedig az öröm. 

Az Örömre hangolva online műhely lehetővé teszi, hogy minden egyes napodat egyre inkább az öröm állapotában töltsd, és ezzel egyre inkább a vágyaid szerinti életet éld. Az online műhelyben átéltek hatására: 

kevesebbet aggódsz és nyugtalankodsz, 

✓ többet nevetsz, 

✓ az emberek természetesen vonzódnak hozzád, és jól érzik magukat a társaságodban, 

✓ megszereted magad, 

✓ felismered és elfogadod, hogy méltó vagy a boldog és elégedett életre, 

✓ képes leszel a figyelmedet a hiányról a bőségre fordítani, és ezzel 

✓ egyre nagyobb szabadságot megtapasztalni.


SZUPER, MÁR JELENTKEZEM IS! >>>


Mindössze néhány egyszerű lépésre van szükség ahhoz, hogy pozitív irányba forduljon az életed

Az Örömre hangolva online műhely erre a kérdésedre adja meg a választ: 

- Hogyan? Értem én, hogy fontos lenne az öröm állapotában lennem, de hogyan tegyem ezt, amikor annyi minden nyugtalanít? 

Bármilyen furcsa, nem kell mást tenned, mint úgy dönteni, hogy az örömöt választod. Erre a döntésre fognak emlékeztetni az online műhely részei.


1. E-könyv

A könyvben arról írok, amit 2022. májusában Amszterdamban, A vonzás törvénye című, Esther Hicks – Abraham szemináriumon hallottam és felismertem. A könyv az ott elhangzott, számomra legfontosabb gondolatok gyűjteménye, amit aztán továbbgondoltam, és magamra szabtam. 

Épp ezért sokszor hivatkozom majd A csodák tanítására is, hiszen az én utam ez. Megmutatok neked A csodák tanításából néhány olyan – az örömről és a könnyed teremtésről szóló - idézetet, amelyek a szemináriumon hallottak és jegyzeteltek hatására az eszembe jutottak. 

A könyv tehát egyben egy élménybeszámoló is – úgy fogod érezni, mintha te is ott lennél velem. Már olvasás közben érezni fogod, hogy megemelkedik a rezgésszinted, és eltölt a bizakodás, a remény, és az öröm energiája.


2. Hangoskönyv

Ha hiteles embernek tartasz engem, azaz olyasvalakinek, aki igazat mond, akkor az, hogy a hangoskönyvben az én hangomon hallod ezeket az alapelveket, azt eredményezi, hogy elhiszed őket. Minél többször hallgatod végig őket, ezek az alapelvek annál inkább a meggyőződéseiddé válnak. 

Ezek az új meggyőződések pedig arra késztetnek, hogy új, örömteli módon gondolkodj, beszélj és cselekedj. Így alakul át az életed egy könnyed, jókedvű, álmokat megvalósító utazássá.


3. Örömre hangoló írásgyakorlat

A reggelre való, rövid írásgyakorlat (amit hanganyagként készítettem el neked, így akár meditációként is használhatod) teszi lehetővé, hogy már a napod kezdetén meghozd azt a döntést, hogy az öröm energiájában való létezést választod. 

Kevesebb, mint 10 percre van szükséged ahhoz, hogy néhány egyszerű lépésen végigvezetve magad megérkezz az öröm lelkesítő energiájába. Ha így kezded a napodat, akkor minden sokkal könnyebb lesz: 

  • kisimulnak a konfliktusok (vagy létre sem jönnek), 
  • eredményesebb leszel, 
  • úgy érzed, hogy több az időd, 
  • többet figyelsz magadra, 
  • kevesebbet ítélkezel, és 
  • olyan, mintha a problémák maguktól megoldódnának.

Ezek egyszerű lépések, mégis az összes lehetséges oldalról megtámogatják azt a szándékodat, hogy 

  • ezentúl az öröm állapotában élj, és ezzel 
  • könnyedén megvalósítsd az álmaidat.



Kipróbáltam mindent, amit ebbe az online műhelybe beletettem, és tudom, hogy működik

Magamat és a többi embert boldogan élni tanítom – ez a hivatásom 1995. óta. A forma gyakran változik, de a tartalom sohasem: a szívem mélyéről vágyom arra, hogy a lehető legtöbb emberhez - és így hozzád is - eljuttassam azt az információt, hogy ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor 

lehetséges másik valóságot választanod. 

Mindenki számára megadatott a boldog, kiteljesedett, csodákkal teli élet lehetősége. Annak, aki készen áll rá, megmutatom ennek a módját, és a szakértelmemmel és szívem minden szeretetével támogatom a folyamatban.

A csodák tanításának 2003 óta vagyok a tanulója és a tanítója, így azóta a saját fejlődésemnek és a tanításaimnak ez áll a középpontjában. Erről szól a csodautas.com oldal, és az utóbbi években készült minden online műhelyem vagy személyesen találkozó csoportom is. Így aztán ebben az online műhelyben is lesz szó A csodák tanításáról, mert bármit is tanulok vagy olvasok, vagy hallok éppen, az mindig azt erősíti meg bennem, hogy számomra A csodák tanítása az, ami mindent magában foglal.

Szenvedélyesen tanulok, és nagy örömmel próbálok ki minden izgalmas módszert, ami az utamba kerül. Így amikor Amszterdamból hazaérkeztem, nem csak az a vágy született meg bennem hogy az ott átélteket átadjam másoknak, hanem az is, hogy ezt egy olyan gyakorlati módon tegyem, amitől az öröm megtapasztalása kézzelfogható valósággá válik. 

Ahogy megnyitottam magam az ötleteknek, úgy érkeztek meg sorban azok a lépések, amelyek végül az Örömre hangolva online műhely részei lettek. Tudom, hogy működnek, és biztos vagyok benne, hogy ha beépíted őket a mindennapjaidba, akkor a te életedet is csodákkal telivé varázsolják.


VÉGRE! MÁR RÉGÓTA VÁRTAM ERRE! >>>


Egy percig se várj tovább. Lépj be új életed ajtaján még ma!

Az Örömre hangolva online műhely részvételi díja  


Ft 9.900,- 


Szerintem ne gondolkodj sokat, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.

JELENTKEZEM! >>>

A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz a részvételi díj átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz – ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

➽ A részvételi díj rendezéséhez szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked. (Így nem kell figyelned a felugró ablakra, ha nem szeretnél.)

➽ Amint a részvételi díjad megérkezett, erről visszajelző levelet írunk, és kiállítjuk a számládat is.

➽ Ez után elküldjük neked az online műhelyhez tartozó Facebook csoport linkjét, hogy csatlakozni tudj. Ebben a csoportban találod meg az online műhely tananyagát, amelyhez ezentúl örökös hozzáférésed lesz.

FONTOS! Ha úgy tűnik, hogy nem érkeznek meg hozzád a leveleink, akkor feltétlenül nézd meg a Promóciók és a Spam mappádat, mert előfordul, hogy a levelező rendszered oda rejti el őket. 😊

 

Hadd mutassam meg neked, milyen könnyű jól érezned magad a bőrödben

A boldogság csak egy döntés – ezt a mondatot biztosan sokszor hallottad vagy olvastad már. És talán volt olyan alkalom, amikor feldühített, vagy elszomorított, vagy csalódottá tett ez a gondolat, mert egyáltalán nem érezted igaznak. Éppen rendkívül zaklatott állapotban voltál, és sehogyan sem sikerült másik döntést hoznod, és egy szempillantás alatt átugranod a boldogság állapotába. 

Ez a döntés ugyanis csak akkor könnyű, ha már gyakorlatot szereztél benne, azaz minden egyes napon az öröm választására tréningezted az elmédet. Az Örömre hangolva online műhely anyagai ebben lesznek a segítségedre. 

  • A felemelő információk, amiket a könyvben olvasol, 
  • a hangoskönyv megerősítő üzenetei, és 
  • a reggeli írás jókedvre derítő gyakorlata 
mind abban fognak támogatni, hogy egyre könnyebbé váljon minden nap és minden helyzetben az örömöt választanod. 

Ezzel az online műhellyel tehát olyan eszközök kerülnek a birtokodba, amelyek mostantól mindig a segítségedre lesznek abban, hogy újra és újra az örömre hangold magad.


IGEN, EZ MIND KELL NEKEM! >>>

 

Érdemes gyorsan döntened

Tudtad, hogy amint egy gyógyító folyamat mellett elkötelezed magad, a változás már el is kezdődik? Így van ez az Örömre hangolva online műhellyel is: amint meghozod a döntést, hogy Igen, ez kell nekem!, már el is indultál afelé, hogy az öröm egyre fokozódjon az életedben. 

Úgyhogy hozd meg ezt a döntést most, és engedd, hogy a szándékod ereje, valamint az online műhely gyógyító folyamatai egyre több örömmel töltsék meg az életed.


JELENTKEZEM! >>>


Hangold magad az örömre, hogy teremtő képességedet turbó fokozatra kapcsolhasd

Amikor Amszterdamba, az Esther Hicks - Abraham szemináriumra utaztam, megkérdeztem a Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyem résztvevőit, hogy tudósítsam-e őket arról, ami ott történik. A válasz sok, rendkívül lelkes igen volt, így mind a két napról fotókat és videókat osztottam meg a csoportban. Majd amikor hazaértem, egy élő adásban minden felismerésemet részletesen elmeséltem. 

És eközben érkezett az inspiráció arról, hogy mindebből 

  • írjak egy könyvet, 
  • készítsek hozzá hanganyagokat, és 
  • egy online műhely formájában juttassam el másokhoz is. 

Itt most azokat a visszajelzéseket olvashatod, amiket azokban a napokban kaptam, és amelyek megerősítettek abban, hogy képes vagyok ezt a rendkívüli, örömteli energiát továbbadni, és ezzel a te életedet is ragyogóbbá tenni.

Ó mennyire nagyon szeretném, hogy tudósíts! Spirituális utam kezdéséhez nagymértékben hozzájárultak Abraham - Esther Hicks Saráról írt könyvei, és a Kérd és megadatik. Ha tudtam volna erről a workshop-ról, biztos én is elmentem volna átélni az ő energiáikat. Előre is hálásan köszönöm, hogy ezt elhozod nekünk! Kívánok jó utat, zökkenőmentes élményeket! (Edit)

➤ Úristen, igen-igen-iiiigen, várom a tudósítást! Valami bődületes, hogy pont most fogalmazom a mai leckéből feljövő gondolataimat, ami Abrahamékat juttatta eszembe! Sőt beszélgettem is önMagomban Abrahámmal. Hát ezek a szinkronok olyan szinten örömbe emelnek,ami csak Istentől való és ebben számomra egy A csodák tanítása és Abrahám is. És akkor most olvasom a tudósításról szóló posztodat, lúdbőrözve. Mindenképp várom a közvetítést élőben, szóban, bárhogyan is! Kívánom, hogy élvezd az utad a legteljesebb örömben. (Nancy)

➤ Ez csodálatos lehetőség, már egy ilyen részvétel gondolata is izgalomba hozott. Jó utat és felemelő élményeket kívánok! Gondolj arra, hogy mi, ez a kis csoport is Te vagyunk, úgyhogy szívd magadba Abraham üzenetét és továbbítsd az élményeket. (Ágnes)

➤ Hűha! de jó neked! Nekünk is, hogy közvetíted felénk. Várunk minden "szösszenetet". Érezd jól magad, lélekben veled vagyunk. (Ági)

➤ Csodás rezgésszint emelés. Köszönjük a fotókat és az élménybeszámolót, Kriszta, így együtt lehetünk Veled. Biztosan beépíted a tanultakat és inspirációt kapsz valami izgalmas dologra. Csodás Veled menni az úton, így osztozunk a szeretetben és a tudásban. (Klára)

➤ Fúúú, Kriszta, ez a fotó annyira jó! Teljesen átjön a boldog energia! Csúúúcs! Annyira jó, hogy ott vagy és ilyet küldesz! Kösziiii! (Mária)

➤ Ragyogsz, Kriszta. Olyan jó látni. (Nadett)

➤ Köszönöm, köszönöm. A mai videódból az abrahami tanítás és emlékeztetőd mindent visz! (Nancy)

➤ A türelmetlenség és az ellenállás elengedése mellett a legfontosabb üzenet a számomra az, hogy ott érezzük jól magunkat, ahol vagyunk. A teremtés időhossza is új volt a számomra és nagyon hasznos. Hálás köszönet a beszámolóért, csodálatos lehetett ez a konferencia. (Judit)

➤ A mai videódból az Abraham-Hicks beszámolódat viszem el, feltöltő volt és lelkesítő, köszönöm. (Mária)

➤ Amit a beszámolódból legfontosabbként elviszek: az állandó elismerés állapotában maradni. (És persze még sok egyebet is.) Köszönöm szépen. (Katalin)

➤ Csodálatos volt az egész este, tele megerősítésekkel. Köszönöm. A legkiemelkedőbb az egyik Abraham tanítás, amit mondtál: Szeretek összhangban lenni Isteni Énemmel. (Böbe)

Mindezekről részletesen olvashatsz a könyvben, így könnyű lesz teljesen megértened, és az életedbe beépítened őket. 

Gyere hát te is, válj az Örömre hangolva online műhely résztvevőjévé, és varázsold örömtelivé az életedet!


JELENTKEZEM! >>>


Ha pedig még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

  • kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta


JELENTKEZEM! >>> 

 

 

3 megjegyzés:

  1. Nem volt felugró ablak, hova utaljak???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Glevitzky László

      Törlés
    2. Kedves László, örülök a jelentkezésednek. 😊 Azt, hogy miért nem látszott a felugró ablak, én sem értem. Mindenesetre a jelentkezésed megérkezett, épp az imént küldtük el neked a visszajelző e-mailt, amiben minden szükséges adatot megtalálsz. Szeretettel, Kriszta

      Törlés