2024. március 25., hétfő

Életrendezők Társasága: játékos kacattalanítás - online műhely április 1-től


A megújuláshoz szükséges tiszta teret most létrehozhatod

Egy alkalommal egy híres, japán zen mestert meglátogatott egy, a keleti kultúrákat tanulmányozó professzor. A zennel kapcsolatban szeretett volna minél több mindent megtudni tőle. A mester fogadta őt, hellyel kínálta, és megkérdezte:

- Elfogad tőlem egy csésze teát?

- Persze, örömmel – válaszolta a professzor.

A mester, miután láthatóan színültig töltötte a látogató csészéjét, tovább töltött. A professzor döbbenten nézte, ahogy a forró ital túlcsordul a csésze peremén, megtölti alatta az apró kis tálkát, majd szétterül az asztalon, és csöpögni kezd a szőnyegre. Végül nem tudta tovább türtőztetni magát és felkiáltott:

- Kérem, ne töltsön többet, hiszen a csésze már teljesen tele van!

A mester csak ekkor tette le a kannát, és mosolyogva a professzor szemébe nézett:

– Valóban – felelte. - Ehhez a csészéhez hasonlóan az Ön elméje is tele van a saját véleményével és feltevéseivel. Hogyan mutathatnám meg, mi a zen, ha nem üríti ki előbb a csészéjét?

Ez egy réges-régi zen történet, és biztosan te sem most olvastad először. Azért meséltem el neked újra, mert a történet igazságával mindannyian tisztában vagyunk, ám nem feltétlenül tudjuk, hogy 

  • miképpen üríthetnénk ki az elménket annak érdekében, hogy az új és fontos információ beáramolhasson, 
  • mi a módja annak, hogy elengedjük, ami visszatart, és 
  • hogyan hozhatnánk létre egy tiszta teret az életünkben mindannak, amire vágyunk.


Egy egyszerű, mindennapi lépéssel mozgásba lendíted a dolgokat

✅ Szeretnél-e felszabadultabban, nyugodtabban élni, és tisztán látni, hogy az életed különböző területein mi a teendő?

✅ Örülnél-e annak, ha rendezettebbé válna a környezeted és ennek hatására az életed is?

✅ Van-e benned vágy arra, hogy pozitív változást indíts el az életedben, de nem igazán tudod, hogy miképpen kezdj bele?

Ha a válaszod igen, akkor jó helyen vagy! Az Életrendezők Társaságát pont azért hoztam létre, hogy jó társaságban, játékos módon, együtt kacattalanítsuk az életünket kívül is, belül is. 

Így hozunk létre egy olyan tiszta teret, amelyben 

  • tisztán látjuk, hogy mi az, amit valóban szeretnénk, és 
  • világossá válik az, is, hogy ehhez mi a teendő. 
Mire a folyamat végére érünk, új emberek leszünk, akiknek egyszerűbb és egyben boldogabb az élete.



Felszabadítod magad a múlt terhei alól és fellélegzel

 

🔵 Végre tisztán látod az életed különböző vonatkozásait

Az Életrendezők Társaságában azért utazunk együtt, hogy kacattalanítsuk az otthonunkat. Ezzel teret hozunk létre mindannak, ami már jó ideje meg akar jelenni az életünkben, de eddig nem volt számára hely. 

Játékos és egyszerű módon egy olyan lomtalanító folyamatot követünk, amely fokozatosan megtisztítja a fizikai terünket. A tárgyaink ugyanis anélkül vonják el a figyelmünket, és töltik meg az elménket gondolatokkal, hogy észrevennénk. 

Valahányszor rápillantasz 

  • a felhalmozódott papírokra, 
  • az egymásra rakott dobozokra, 
  • a sok holmitól beszorult fiókra, 
  • az ajándékba kapott és sohasem olvasott könyvekre, 
  • az exedtől itt maradt takaróra, vagy 
  • bármi másra, amire valójában nincs szükséged, vagy nem okoz örömet, 
azonnal a múlthoz kapcsoló, feszültséget okozó gondolatok jelennek meg az elmédben. Ezek a gondolatok lehetnek felelősek azért, hogy gyakran túlterheltnek érzed magad, és az az érzésed, hogy az életed nem abban az irányban halad, amelyben szeretnéd. 

És ez így is marad, ha nem teszel semmit.

Kacattalanító folyamatunk hatására viszont nem csak a téged körbevevő tér lesz tisztább, hanem te magad is 

  • megkönnyebbülsz, fellélegzel, és 
  • sokkal tisztábban látod, hogy az életedben mi az, ami igazán fontos, és mi az, amit a továbblépés érdekében könnyedén megtehetsz.


🔵 Könnyen és gyorsan fogsz haladni

Az egész folyamat egy aktívan együttműködő Facebook csoportban zajlik, ebben rejlik a legnagyobb ereje. A közösség jelenléte ugyanis megtart, amikor elbizonytalanodsz, és továbblendít, amikor megtorpannál. 

Számtalan remek ötletet fogunk megosztani egymással, amelyek új felismeréseket hoznak, és lelkesedéssel töltenek el. Valójában pusztán a tény, hogy a csoport létezik, és te a tagja vagy, lendületet ad és előrevisz.

Így aztán könnyen és gyorsan fogsz haladni a folyamatban, és egyre inkább megtapasztalod, hogy nem csak az otthonodban, de a mindennapjaidban is egyre nagyobb a tér, egyre több a szabadság.


SZUPER, MÁR JELENTKEZEM IS! >>>


🔵 Fontos felismerésekre teszel szert, amelyek megújuláshoz vezetnek 

Mindannyiunkkal legalább egyszer előfordult, hogy a lakásunkban körülnézve ezt a tudattalan elhatározást tettük: veszek néhány szép, új tárolódobozt és már meg is oldódott minden lelki problémám. 😊

Ez az összefüggés ugyanis valóban létezik. Az otthonod a belső tered tükre, és ahogy hajlandó vagy mindenhonnan előszedni, szemügyre venni, és elengedni a különböző tárgyakat, úgy történik ez meg 

  • a korlátozó hiedelmeiddel, 
  • a félelmeiddel, 
  • a nehezteléseddel, 
  • a régi mintáiddal is. 

Amikor úgy döntesz, hogy nem egy újabb tárolódobozt vásárolsz azoknak a dolgoknak, amelyeknek nincs helye, hanem bizonyos tárgyak elengedésével inkább felszabadítod számukra a helyet, akkor saját magadat is felszabadítod.

Ehhez a rendkívüli megújuláshoz bizony bátorság szükséges, és amikor úgy döntesz, hogy résztvevőjévé válsz ennek a folyamatnak, és csatlakozol a csoporthoz, akkor már meg is tetted a legfontosabb, első lépést. A csoportban pedig rendszeresen támogató és bátorító információkkal látlak el: 

🔺 minden reggel egy újabb pozitív megerősítéssel indíthatod a napodat, 


🔺 minden héten elmélyülhetsz egy újabb felismeréseket hozó, önismereti kérdés megválaszolásában, 

🔺 minden hónapban elolvashatsz egy újabb izgalmas írást a kacattalanítás, az egyszerűsítés, a szabadabb élet témakörében, 

🔺 és bármikor újra meghallgathatod azt a letölthető meditációt, amit azért készítettem, hogy új erőre kapj, valahányszor elbizonytalanodnál a kacattalanítást illetően. 


Mivel a folyamatunk
ebben az évben tart (február 1-től december 31-ig), összesen 

✅ 334 új, pozitív gondolatod, 

✅ 48 új, önmagaddal és az életeddel kapcsolatos felismerésed, és 

✅ 11-féle új, alaposan körbejárt információd lesz arról, hogy miképpen lehet egyszerűbben és szabadabban élni. 

Ezekhez természetesen akkor is hozzájutsz, ha nem február 1-én, hanem később indulsz el a folyamatban.

Ha - akár rövidebb, akár hosszabb ideig - együtt haladsz velünk, akkor ez idő alatt olyan fontos felismerésekre teszel szert, amelyek teljes megújuláshoz vezetnek kívül és belül.


🔵 Akkor való neked, ha pozitív változást szeretnél

Mindenképpen tarts velünk, ha 

szeretnél megszabadulni az otthonodban (az irodádban, a pincédben, a padlásodon, a garázsodban, a számítógépeden és az okoseszközeiden) felhalmozódott kacatoktól, 

megújulásra vágysz, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, 

szívesen részt veszel egy könnyedén és lazán végezhető folyamatban, 

jó társaságban akarod tölteni az idődet, 

szeretnéd elengedni a terheidet, hogy fellélegezhess és megkönnyebbülhess, 

szeretnél egyszerűbben és szabadabban élni, 

úgy érzed, a körülmények visszahúzódásra késztettek, és szeretnél ebből kitörni.

Semmiképpen ne tarts velünk, ha 

❌ úgy érzed, sem az otthonodban, sem az életedben nincs semmi felesleges, mert minden a helyén van, és minden tökéletesen működik, 

❌ most nem akarsz változtatni semmin, 

nincs kedved a kacattalanítással foglalkozni, még játékos módon sem. 

Az Életrendezők Társaságába azokat a bátor és nyitott embereket várom, akik örömmel játszanak együtt a többiekkel annak érdekében, hogy az életük 

  • egyre szabadabbá, 
  • egyre bőségesebbé, és 
  • egyre boldogabbá váljon.


DE JÓ, MÁR ALIG VÁROM! >>> 


🔵 Tapasztalt vezetőként mutatom neked az utat

🔺 34 éve vezetek csoportokat az önismeret és a spiritualitás témakörében, így tisztán látom, hogy mi az, ami működik. Ez alkalommal is olyan eszközökkel látlak el, amelyek könnyedén végigvezetnek a megújulás és a pozitív átalakulás útján.

🔺 15 éve hozok létre és működtetek online műhelyeket, így egyértelműen kialakult, hogy miképpen lehet a személyesen találkozó csoportokra érvényes alapelveket az online térben is átélni. Ezért vagyok biztos benne, hogy az Életrendezők Társaságának tagjaként nemcsak remekül érzed majd magad, hanem határozott és pozitív előrelépést tapasztalsz meg az életedben.

🔺 Az egyszerűsítés, a kacattalanítás, és érintőlegesen a minimalizmus témaköre évek óta foglalkoztat, ezért nagyon sok mindent olvastam, és többféle módszert kipróbáltam. Ezekből gyűjtöttem össze neked azokat, amelyeket a leginkább eredményesnek találtam. 

🔺 A folyamatban veled együtt haladok, azaz a csoportnak nem csak vezetője, hanem résztvevője is vagyok. Az egyszerű, mindennapos, játékos kacattalanítás folyamatát ugyanis már többször átéltem, és minden alkalommal rendkívüli fellendülést hozott. Ezért választottam most azt, hogy erre az évre is elköteleződöm. 

Tarts hát velem, és éld át te is, mekkora megkönnyebbülést jelent, amikor nem csak kint, hanem bent is megszabadulsz mindentől, ami visszatart, és szabadon járhatod tovább az utadat!


🔵 Ez lesz a pozitív fordulat éve

Képzeld most el, hogy néhány hét elteltével körülnézel az otthonodban és elégedetten nyugtázod a könnyedséget, ami máris megjelent. Újra és újra kinyitod a szekrényajtót és kihúzod a fiókokat, hogy gyönyörködj a rendben, ami megszületett, pusztán azért, mert a kevesebb holmi már kényelmesen elfér. 

Alig várod a holnapot, amikor megint újabb tárgyakat húzol elő, hogy eldöntsd róluk, mennek vagy maradnak-e. 

Izgatott és lelkes vagy, mert belül is érzed a könnyebbséget, és azt is, hogy észrevétlenül megnyíltál az új lehetőségeknek. 

És amikor belegondolsz, hogy a folyamat messze nem ért véget, még heteken, hónapokon át tart, és mindez csak fokozódni fog, elönt az afölött érzett öröm, hogy most valóban sikerülni fog, amit szeretnél. 

Megérzed az erőt, amit az jelent, hogy remek társakkal haladsz egy olyan úton, amely nem csak a környezetedet teszi rendbe, hanem a saját magaddal és az életeddel kapcsolatos gondolataidat is. 

Elmosolyodsz, és arra gondolsz: igen, 2024. valóban a pozitív fordulat éve számomra.


VÉGRE! MÁR RÉGÓTA VÁGYTAM ERRE! >>>


Kézzelfogható, boldogságos eredményre számíthatsz


Mit gondolsz most?

✅ Érdemes-e egy új, pozitív szokást kialakítva rendszeresen időt szentelned annak, hogy 

  • felszabadultabban, nyugodtabban élhess, és 
  • tisztán lásd, hogy az életed különböző területein mi a teendő?

✅ Megéri-e energiát fektetned abba, hogy 

  • rendezettebb, átláthatóbb legyen a környezeted, és ennek hatására 
  • egyszerűbb és örömtelibb életet élj?

✅ Szívesen rászánod-e az egyszeri, mindössze Ft 14.900,- összegű részvételi díjat (kiszámoltam, ha áprilistól tartasz velünk, akkor ez csak napi 54,- Ft!) arra, hogy 

  • végre elinduljon a pozitív változás az életedben, és 
  • kézzelfogható, boldogságos eredményeket hozzon?

Ha a válaszod igen, akkor gyere, tarts velem!


A 2024. december 31-ig tartó  

Életrendezők Társasága 

online műhely részvételi díja 

mindössze egyszeri 


14.900,- Ft.


Szerintem ne gondolkodj sokat, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.


JELENTKEZEM! >>>


🔹 A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz a részvételi díj átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz – ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

🔹 A részvételi díj rendezéséhez szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked. (Így nem kell figyelned a felugró ablakra, ha nem szeretnél.)

🔹 Amint a részvételi díjad megérkezett, erről visszajelző levelet írunk, és kiállítjuk a számládat is.

🔹 Ebben az e-mailben elküldjük neked az online műhelyhez tartozó Facebook csoport linkjét is, hogy csatlakozni tudj. A csatlakozásod után lesz alkalmad arra, hogy 

  • megnézd a videót, amelyben részletesen elmesélek minden fontosat, és 
  • egy letölthető munkafüzet segítségével végiggondold, hogy erre az életrendező folyamatra építve hová szeretnél eljutni.

FONTOS! Ha úgy tűnik, hogy nem érkeznek meg hozzád a leveleink, akkor feltétlenül nézd meg a Promóciók és a Spam mappádat, mert előfordul, hogy a levelező rendszered oda rejti el őket. 😊


JELENTKEZEM! >>> 


És még néhány fontos kérdés …

 

🔺 Később is lehet csatlakozni?

A kérdés az, hogy meddig akarsz várni azzal, hogy az otthonod megszabaduljon a kacatoktól, fellélegezzen, és te magad is felszabadultabb légy. Csatlakozhatsz mondjuk három hónap múlva, de addigra mi már legalább 1400 tárgyat elengedtünk, és ennyivel szabadabban élünk. 

Biztosan ismered Hillél rabbi (ókori talmudi mester, tanító, iskolaalapító) leghíresebb mondását: 

Ha én nem vagyok magamért, ki lesz értem? De ha csak magamért vagyok, ki vagyok én? És ha nem most, akkor mikor


🔺 Szükséges hozzá saját Facebook profil?

Igen. Az Életrendezők Társasága egy zárt Facebook csoportban működik. 

  • Itt nézheted meg az induláshoz szükséges, a folyamatot elmagyarázó videót, 
  • itt jelennek meg minden nap a megerősítések, 
  • minden héten az önismeretedet erősítő kérdések, és 
  • minden hónapban a – külső és belső – kacatok nélküli élet előnyeiről szóló írások, 
  • valamint innen töltheted le (vagy hallgathatod online) az Erőgyűjtő meditációt is.  
És itt bátorítjuk egymást a kacattalanítás egyszerű, játékos, mégis kitartást igénylő folyamatában. 

Így lesz alkalmunk arra, hogy egy jókedvű, támogató, szeretetteljes közösséget hozzunk létre akkor is, ha személyesen nem tudunk találkozni. És még az is lehet, hogy pont a Facebook csoporton keresztül jönnek létre új ismeretségek és barátságok. Épp ezért a csoportba csak a saját nevedre szóló, személyes profillal lehet jelentkezni.

 

🔺 Vannak-e benne időhöz kötött feladatok?

Amikor megérkezel a csoportba, ott máris megtalálod azt a videót, amit végignézve tisztában leszel az egész folyamattal. Ezt bármikor megnézheted, bármikor megállíthatod és folytathatod, nincs időhöz kötve. Elég egyszer végignézned és kijegyzetelned, hogy tudd, mi a teendő. 

A kacattalanítási folyamatunkkal mindennap haladunk valamennyit, és teljesen tőled függ, hogy ezt a napodban mikor teszed és mennyi időt szánsz rá. 

Úgyhogy mindennel a saját ritmusodban haladhatsz, nincs szükség arra, hogy időben alkalmazkodj a csoporthoz.


EZ ÍGY PONT JÓ LESZ, JÖVÖK! >>> 


🔺 Miért december 31-ig tart? Miért nem rövidebb?

Leginkább azért választottam ezt a többhónapos időtartamot, mert nagyratörő terveim vannak, amiről a csoportban mesélek is. Sok mindent szeretnék elengedni és átalakítani, ám nem akarom, hogy ez egy feszültséggel és sürgetettséggel járó folyamatot jelentsen. 

Ehhez a könnyedén és lazán átélhető, ám rendkívüli eredményeket hozó időszakhoz hívlak téged is játszótársnak. 

Természetesen, ha úgy érzed, elfáradtál, megpihenhetsz, és kihagyhatsz néhány napot vagy hetet. De maga a folyamat is úgy épül fel, hogy az intenzívebbnek tűnő napokat lazább időszakok követik, így tulajdonképpen úgy is kifújhatjuk magunkat, hogy közben tovább haladunk.

Persze előfordulhat, hogy te hamarabb végére érsz a saját folyamatodnak. Most csak arra kérlek, hogy ne döntsd el előre, mennyi időre lehet szükséged. Többször is találkoztam már azzal, hogy valaki azt gondolta, hogy nála aztán már minden fölösleges tárgy eltűnt. És aztán kiderült, hogy mégsem így van. 😊 

Szóval egyszerűen csak kezdj bele és folytasd, amíg van mivel. És ha hamarabb végére érsz a folyamatodnak, mint december 31, akkor egyszerűen csak drukkolj nekünk tovább ott, a csoportban. Aztán lehet, hogy néhány hét vagy egy két hónap elteltével újra kedvet kapsz és ott folytatod, ahol abbahagytad. Mi mindig ott leszünk neked a csoportban.

 

🔺 Mi történik, ha lemaradok, azaz kihagyok egy (vagy több) napot?

Mindannyiunkkal elő fog fordulni, hogy elutazunk, vagy más miatt nem tudunk az otthonunkban lomtalanítani. Ilyenkor választhatod azt, hogy 

  • ezt elfogadod, és amikor hazaérkezel, akkor ott folytatod, ahol tartunk, vagy azt, hogy 
  • behozod a lemaradásodat, vagy azt, hogy 
  • ez idő alatt digitálisan lomtalanítasz: az e-mailjeid, a fotóid, a dokumentumaid között. 

Meglátod majd, hogy a lelkesedésed és a csoport megtartó ereje mennyi mindenben a segítségedre lesz.

 

🔺 Hogyan kapcsolódik az Életrendezők Társasága A csodák tanításához?

Három olyan részletet emeltem ki neked a Törzsszövegből, amelyek megerősítették bennem, hogy amikor fokozatosan elengedjük a tárgyakhoz való ragaszkodásunkat, akkor egyre nyitottabbá válunk arra, hogy összekapcsolódjunk isteni énünkkel, és meghalljuk belső bölcsességünk hangját. 

Így azzal, hogy velem együtt kacattalanításba fogsz, akkor is spirituális úton jársz, ha egyébként nem foglalkozol A csodák tanításával

Ha pedig már egy ideje csodautas vagy, akkor gyorsan meg fogod tapasztalni, hogy mennyire kiegészíti és felerősíti egymást ez a két folyamat. 

Íme a részletek A csodák tanításából, amelyek téged is arra kérnek, hogy alakítsd át a tárgyakhoz való viszonyodat annak érdekében, hogy csodákkal teli életet élhess: 

A tulajdon a te értelmezésedben veszélyes fogalom. Az ego a különféle dolgok által akarja a megváltást, mert az ego törvénye a birtoklás. Az önmagáért való birtoklás nem más, mint az ego alapvető hitvallása: ez az önmagának emelt templomok sarokköve. És megköveteli, hogy helyezz e templom oltárára mindent, aminek csak a megszerzésére parancsot ad, és nem hagyja, hogy örömödet leld e dolgokban. (TSZ. 13. VII. 10.)

Ne azt kérdezd hát magadtól, mire van szükséged, mert nem tudod a választ, és az önmagadnak adott tanácsod csak fájdalmat okoz majd. Mert minden, amire szerinted szükséged van, pusztán arra szolgál, hogy távol tartsa a világosságot a te világodtól, és ne engedje, hogy megkérdőjelezd e világ értékességét. (TSZ. 13. VII. 11.)

Csak a Szentlélek tudja, mire van szükséged. Mert Ő megadja neked mindama dolgokat, amelyek nem akadályozzák meg, hogy eljuss a világosságba. És vajon mi másra is lehetne még szükséged? Idővel Ő megadja neked mindazon dolgokat, amelyekkel rendelkezned kell, és mindaddig megújítja őket, amíg csak a legcsekélyebb szükséged is van rájuk. Semmit sem vesz el tőled mindaddig, amíg szükséged van rá. Mégis tudja, hogy minden, amire szükséged van, mulandó, és szükséged véget ér, amint elengeded az igényeidet, és felismered, hogy minden vágyad beteljesült. Ennélfogva Ő csupán annyit fektet be az Általa adott dolgokba, hogy bizonyos lehessen afelől, e dolgokat nem arra használod majd, hogy általuk továbbra is az időben vesztegelj. Tudja, hogy a te otthonod nem ott van, és nem akar a szükségesnél többet várni örömteli hazaérkezésedre. (TSZ. 13. VII. 12.)

Ezen kívül azonban az Életrendezők Társaságának nem témája A csodák tanítása. Nyilván szóba fog kerülni, hiszen töben vagyunk a csoportban csodautasok, de a folyamatunk célja most nem a szöveg tanulmányozása, hanem a külső és belső terünk felszabadítása.

 

🔺 Szükségem lesz füzetre? Fogunk írni? 

Érdemes jegyzetelned mindent, ami ez idő alatt történik veled, mert sok felismerésed lesz. A hetente megjelenő kérdésekre is érdemes írásban válaszolnod, hogy visszatekintve jól látható legyen a megtett út, és mindaz, amire rájöttél közben. Lehet, hogy a napi megerősítéseket is fel akarod írni magadnak. 

Ehhez készítettem neked egy munkafüzetet, amit a csoportba érkezésedkor már le is tölthetsz és ki is nyomtathatsz. Nézd meg, hogy tetszik-e neked, és ha inkább egy saját naplóba írnál, akkor a munkafüzet tartalmát használd kiindulópontként.

Így, ha gondolod, szerezz be egy szép füzetet, amely ennek a különleges időszaknak a krónikája lesz. Ha pedig szívesebben írsz billentyűzeten, akkor nyiss egy dokumentumot, amibe mindent beleírhatsz, ami az Életrendezők Társaságával kapcsolatos.


JELENTKEZEM! >>>

 

Mit mondanak, akik már átéltek velem hasonlót?    


✅ Eszünkbe sem jutott volna ennyi mindent elengedni, ha nem lett volna ez a feladat. Jobb érzés a fölösleges dolgok nélkül lenni. Volt sok billenőpont, hogy ezt megtartsam, ne tartsam, de örülök, hogy sok esetben inkább az elengedés mellett döntöttem. Felszabadulást hozott, kellemesebb közérzetet, tisztaságot és átláthatóságot a környezetemben. Na persze megvan a lelkes várakozás, hogy a megüresedett helyeket feltöltse valami sokkal jobb. (Betti)

✽✽✽

Számomra ez a 30 nap, és ennek a sok mindennek az elengedése, egy csomó kérdést hozott. Miért ragaszkodunk dolgokhoz? Miért nem dobjuk ki őket, ha már nem jó, ha már nem használjuk, ha már nincs rá szükségünk? Miért rakosgatjuk őket egyik helyről a másikra? Miért nem engedjük el őket? Talán a neveltetésünk? Vagy a női gyűjtögető ösztönünk? Amikor a nyáron csináltam a nagy szanálást, úgy éreztem, hogy minden olyat kidobtam a házból, ami már feleslegessé vált. Ezért is hittem azt, hogy nehéz lesz végig csinálni a feladatot, mert már semmi olyan nincs, amit kidobhatnék. Mekkorát tévedtem! Csak jobban kellett akarni elengedni. Nem volt nehéz. (Angéla)

✽✽✽

Amikor tavaly ilyenkor csináltuk a lomtalanítást itt, a csoportban, akkor nekem sokkal nehezebben ment, ki is hagytam néhány napot. Most viszont megszállt valami erő, és alig vártam minden nap, hogy kiválasszam azokat a tárgyakat, amiket elengedek. Nagyon belelendültem, úgyhogy örömmel folytatom, mivel rengeteg mindent gyűjtöttem én is össze, amikre már mind nincs szükségem. De eddig valahogy nem tudtam rászánni az időt és az energiát, hogy foglalkozzam velük. Most viszont - a csoport megtartó erejére is támaszkodva - remekül haladok. Újra és újra gyönyörködöm azokban a helyekben a lakásban, ahol korábban ezek a dolgok foglalták a helyet, és ahol most újonnan született tér van. (Kriszta)

✽✽✽

Nagyon érdekes volt tapasztalni azt a könnyedséget, ami a folyamat alatt megtalált. Átformálódott a ragaszkodáshoz való viszonyom, megéltem azt, hogy a fölösleges dolgok helyét át kell adni a megújulásnak. Hálásan köszönöm, Kriszta. (Ildikó)

✽✽✽

Igazából mindig rácsodálkozom, hogy minek vásárolunk össze ennyi mindent? És ha megvettük, de már nem kell, vagy nem jó, akkor vajon miért őrizgetjük? Csak mert elfér? Aztán már el is felejtjük, hogy melyik dobozban mi van és csak halmozódnak a dobozok. Nekem most az a nagy felismerésem, hogy be kell fejezni a vásárolgatást, ami nehéz lesz, de megoldható! Aztán még pár ilyen kihívás és a lakótér után mindenhol átlátható lesz a tér. Az egészen biztosan jót fog tenni a lelkemnek is, mert alapvetően szeretem a rendet, az átláthatóságot, a tisztaságot. (Szidónia)

✽✽✽

Nekem most nagyon jó látni, ahogy egyre több hely lesz a polcokon, ahol már régóta nem fért el semmi új, mert annyira tele volt. Olyan dossziékat és dobozokat nyitok ki, amelyeknek a tartalmáról már rég elfeledkeztem. Nagyon felszabadító érzés, ezeket mind elengedni. (Kati)


JELENTKEZEM! >>>


Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu.

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta

JELENTKEZEM! >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése