2024. március 16., szombat

Mit tenne most a szeretet?

Bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz is, mindig emlékeztesd magad, hogy valódi lényed színtiszta szeretet. Ha átmenetileg 

  • rossznak, 
  • értéktelennek, vagy 
  • hibásnak 
érzed magad, tudd, hogy ez mind az egód játéka. Az egód a személyiségednek az a része, amely folyamatosan félelemben él, mert nem ismeri valódi, szeretetteli részedet. 

Azért olyan fontosak 

  • a pozitív megerősítések, 
  • az imádságok és 
  • a meditációk, 
mert ez a módja annak, hogy fokozatosan, lépésről lépésre meggyőzd magad, hogy valójában nincs mitől félni, mert Isten csodálatosra teremtett. Sőt ilyennek teremtett minden egyes embert – akkor is, ha ez éppen most egy elfogadhatatlan gondolatnak tűnik. 

Ha őrült viselkedést látsz a világban, akkor mindenképpen emlékeztesd magad, hogy ez nem más, mint átmeneti lecsatlakozás a szeretetről. Minél több szeretettel töltöd meg a saját napjaidat, annál könnyebb lesz másoknak is visszatalálni hozzá.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki képes megnyitni a szívét, és befogadni a szeretetedet. 

Segíts elengednem azokat a gondolatokat, amelyek arról szólnak, hogy nem vagyok elég jó, vagy nem vagyok elég értékes, vagy nem vagyok méltó arra, hogy a legteljesebb boldogságban éljek. Hadd ismerjem fel, hogy önmagadhoz hasonlónak teremtettél engem, ami azt jelenti, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagyok. Nyisd meg az elmémet, és tedd lehetővé, hogy befogadjam ezt a – talán most még idegennek tűnő – gondolatot. 

Tisztítsd meg a látásomat, hogy olyannak láthassam magam, amilyennek Te megteremtettél. Árassz el ragyogó fényeddel, hogy többé egy pillanatra se inoghasson meg az önmagamba és a beléd vetett bizalmam. Egész nap légy ma mellettem, és a lehető legtöbbször emlékeztess erre. 

Arra vágyom, hogy gyógyítója lehessek a világnak, amit látok, és tudom, hogy a bennem is ott lakozó feltétlen szeretethez kapcsolódva ez már most, ebben a pillanatban is lehetséges. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése