2021. január 10., vasárnap

Haragod mutatja az utat

Amit a leginkább érdemes megvizsgálnod, az minden olyan helyzet, amelyben haragot táplálsz valaki iránt. 

Bármennyire is jogosnak érzed a haragot az adott helyzetben, fontos észrevenned, hogy ez az érzés csak téged mérgez. Egyedül téged tart vissza attól, hogy örömben és békében teljenek a napjaid. A másik emberre többnyire semmilyen hatással nincs. 

Ezért fontos elhatároznod, hogy szeretnéd másképp látni a dolgokat. Ahhoz ugyanis, hogy ez megtörténhessen, szükség van a döntésedre. Csak akkor változik bármi is, ha ezt te is akarod. 

Ma megteheted, hogy amikor felbosszant valami vagy valaki, akkor emlékezteted magad arra, hogy pont ez az, amit másképp akarsz látni. Épp az ilyen helyzetekben van szükséged arra, hogy megőrizhesd a békédet, mégpedig nem azért, mert ügyesen elfojtod az érzéseidet, hanem mert már látod, hogy abban, ami történik, nem támadás van, hanem szeretetet kérő segélykiáltás.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Segíts elköteleződnöm amellett, hogy másként lássam a dolgokat. 
Lebbentsd fel a fátylat, és mutasd meg nekem, hogy a valóságban meg sem történt mindaz, ami miatt most annyira zaklatott vagyok. Most még annyira távolinak tűnik ez a gondolat, hogy nehéz elhinnem. Kérlek, fogd a kezem, és bátoríts, hogy mindig megtegyem a következő lépést. 
Tégy olyan emberré, akinek a belső látása minden nappal egyre tisztábbá válik, hogy tovább növekedhessen a béke és a szeretet az életemben. 
Kérlek, légy mellettem, és amikor újra fellobban bennem a harag, súgd a fülembe, hogy emlékezzek a szándékomra. 
Másként akarok látni mindent, ami velem történik, és ehhez szükségem van rád. Ne engedd, hogy elbizonytalanodjak és visszakozzak. Ölelj át szereteteddel, és ahányszor csak lehet, biztosíts róla, hogy a lehető legjobb úton járok. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem január 22-től az Örömhírhozók online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak egy csodálatos újévet és egy rendkívüli, új életet! Részletek itt: 




❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Bátran indulj el! >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése