2024. február 17., szombat

A biztonságos kikötő - 12 hetes online műhely


A biztonságos kikötő 

12 hetes online együttlét a
Végtelen utazás a csodák földjén
online műhely részeként

Indulás: március 1. 

Jelentkezési határidő: 
február 28. szerda, 20.00

Te is úgy érzed időnként, hogy egy viharos tengeren navigálsz, ahol ide-oda dobálják a hajódat a hullámok? 

A helyzet gyakran ijesztő, te mégsem hátrálsz meg, mert tudod, hogy hová tartasz, és kitartóan folytatod az utadat. 

De azért jó lenne néha megpihenni valahol, igaz? Örülnél, ha felbukkanna egy világítótorony meleg és erős fénye, amelyet követve végre egy biztonságos kikötőbe juthatsz. Itt feltölthetnéd a raktáraidat, megjavíthatnád a hajódat, találkozhatnál a többi bátor tengerésszel, és új erőre kapva indulhatnál tovább.

Nos, ez a belső kikötő létezik. Végtelen utazás a csodák földjén online műhelynek neveztem el, és A csodák tanítása című könyv felemelő és erőt adó tanításaira épül.

Ennek a műhelynek a csodálatos lehetőségekkel teli világába invitállak téged! 

Képzeld el, hogy életed tengerén végre 

  • nyugodt vizekre, és egy biztonságos kikötőbe érkezel, ahol 
  • olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek ugyanazok az értékek fontosak, mint neked, és akikkel mostantól együtt utazhatsz. 
Többé nem leszel egyedül. Jöjjenek bármilyen viharok, most már mindig lesz kihez fordulnod bátorításért és útmutatásért.

A Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyben a közösségi támogatás ereje fogad, mely abban mutat utat neked, hogy mélyebb megértést szerezz 

  • az élet alapvető igazságairól és 
  • önmagadról. 
Ebben a folyamatban egyre szorosabb kapcsolatba kerülsz mindentudó bölcsességed forrásával, így egyre könnyebb lesz tiszta elmével és békés szívvel navigálnod az élet hozta kihívások között. 


Mostantól könnyebb lesz az életed

Ha megtanulod, hogyan dönts Istennel, minden döntés éppoly könnyű és igaz lesz számodra, akár a lélegzés. Megszűnik minden erőfeszítés, és úgy érzed majd, oly gyengéden vezetnek téged, akárha egy csendes ösvényen vinne valaki a karjában nyáridőn. (TSZ. 14. IV. 6: 1-2.)

Ez az egyik kedvenc idézetem A csodák tanításából, mert egyértelműen megmutatja, milyen rendkívüli lehetőség rejlik mindannyiunkban. És nincs is más dolgunk, mint létrehozni, és fenntartani a kapcsolatot, amely elhozza számunkra ezt a könnyedséget.   

Képzeld most el, hogy milyen érzés lenne egy olyan életet élni, ahol

🔺 minden döntés éppoly könnyű és igaz lesz számodra, akár a lélegzés,

🔺 megszűnik minden erőfeszítés és

🔺 érzed, oly gyengéden vezetnek téged, akárha egy csendes ösvényen vinne valaki a karjában nyáridőn.

Nekem mindenesetre csodálatos, megnyugtató, könnyedséget hozó érzés.

Ez egy másik kedvencem:

El tudod képzelni, milyen lehet, ha 

  • nincsenek gondjaid, ha 
  • semmi miatt nem aggódsz, 
  • nem szorongsz, egyszerűen csak 
  • mindig tökéletesen nyugodt és csendes vagy? 
Márpedig az idő pontosan erre való: arra hogy megtanuld ezt, és csakis ezt. (TSZ. 15. I. 1: 1-2.)

El tudod képzelni? 

Ha csak egy pillanatra is sikerült beleérezned ebbe, akkor már el is indultál afelé, hogy valósággá váljon az életedben. 

De ha biztosra akarsz menni abban, hogy az időt valóban jól használod – arra, amire való -, akkor 

március 1-től tarts velem 

A biztonságos kikötő 12 hetes online műhelyben

hogy ténylegesen, és a lehető leghamarabb megpihenhess a bizalomra épülő, derűt és könnyedséget hozó hétköznapokban. 



Itt végre válaszokat kapsz és 

pozitív változást tapasztalsz

Ahhoz hogy képesek legyünk felébreszteni magunkban a bizalmat, és az életünket valóban az isteni útmutatásra bízni, el kell engednünk minden olyan régi hitrendszert, amely 

  • a félelemben tartott minket, és 
  • arra biztatott, hogy ne az isteni útmutatásra, hanem az ego tanácsaira hallgassunk. 

És persze választ kell kapnunk egy sor kérdésre, mert ezek a válaszok segítenek abban, hogy a bizalom felébredhessen bennünk. 

A biztonságos kikötő 12 hetes online műhelyben, nem csak válaszokat kapsz, hanem 

  • gyakorlati útmutatást, 
  • konkrét eszközöket, és 
  • a hétköznapi életedbe beilleszthető lépéseket 
annak érdekében, hogy a bizalmad felébredésének és megerősödésének érdekében 

  • valódi, 
  • tartós és 
  • pozitív 
változást tapasztalj meg.

Így a három hónap elteltével el tudod dönteni, hogy

  • szeretnéd-e tovább folytatni velünk az utazást a Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyben, azaz,
  • továbbra is élsz-e e biztonságos kikötő nyújtotta szeretetteli támogatással.



Ebben a három hónapban minden nap együtt utazunk, és én minden lépésednél ott vagyok veled. Sőt, nem csak én, hanem a többiek is. 

✅ Amikor elfáradsz, felemelünk, 

✅ amikor feladnád, lelkesítünk, 

✅ amikor megrémülsz, bátorítunk. 

Az utat A csodák tanításának a szövege mutatja, és nekünk csak az a teendőnk, hogy mindennap elvégezzük a feladatainkat. 

Így spirituális izmaink megedződnek, és egyre könnyebbé válik valóban megérkeznünk a teljes bizalomba, és aztán eszerint élnünk.  


Hogyan történik ez?

A Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyben 12 hetente új szakaszba lépünk. Megnyitjuk a kapukat, hogy csatlakozhassanak hozzánk azok, akik számára most jött el ehhez a megfelelő pillanat. 

12 héten át mindennap egy olyan szövegrészletet tanulmányozunk, amely 

  • a legfontosabb kérdéseinket megválaszolja, és 
  • ellát minket útmutatással 
arra vonatkozóan, hogy a vágyott változást miképpen hozhatjuk létre az életünkben. 

Ha már most tudod, hogy ebben az időszakban szívesen velünk tartasz, hogy felébredjen benned a bizalom, amely ahhoz szükséges, hogy 

  • könnyedén áramló, 
  • bőséges és 
  • derűs életet élj, 
akkor kattints a JELENTKEZEM feliratra, töltsd ki és küldd el a megjelenő űrlapot. (A jelentkezésed után - 24 órán belül - egy válasz e-mailben minden szükséges információt megírunk neked.)


JELENTKEZEM >>>


Ha pedig szeretnéd tudni, hogy mindezeken kívül mi minden vár még ebben a három hónapban (vagy azon is túl, ha úgy döntesz), akkor olvass tovább!


Akkor most mi is ez az egész?

Végtelen utazás a csodák földjén címmel (2020. június 1-én, pünkösd hétfőn) online műhelyt indítottam, amelyben minden egyes napon A csodák tanításának egyetlen bekezdésével foglalkozunk. 

Erre az inspiráció már korábban megjelent bennem, de 2020. tavaszán rendkívüli módon felerősödött. Több oldalt írtam tele a naplómban az ötletekkel. 

Az eredeti tervem az volt, hogy szeptemberben indulunk el vele – hiszen megszoktuk, hogy akkor indul minden, ami „iskola” -, de rá kellett ébrednem, hogy nem erről van szó. Ez a kaland (abban az évben) júniusban akart elindulni, és azóta hív mindannyiunkat. 

Most te is csatlakozhatsz hozzánk, hogy e 12 hét alatt kipróbáld, milyen érzés e rendkívüli közösség tagjai közé tartozni. 


Miért napi egy bekezdés? 

Korábban, az egy évig együtt haladó csoportokban sokat beszélgettünk a belső ellenállásról, ami gyakran megakadályozza, hogy olyan mélységben foglalkozzunk A csodák tanításával, amilyenben szeretnénk. 

Ezekre az esetekre az egyik javaslatom mindig az volt, hogy ilyenkor érdemes találni egy olyan minimumot, amit akkor is el tudunk végezni, ha semmi kedvünk nincs hozzá. És erre a minimumra a legalkalmasabbnak az egy bekezdésnyi szöveget találtam.

Ebben megerősített James Clear: Atomi szokások című, világsikerű könyve, amely – amellett, hogy kifejezetten szórakoztató olvasmány -, azt hangsúlyozza, hogy az apró, ám mindennapos változtatásokkal érhetjük el a legnagyobb eredményeket. 

Kipróbáltam, és megállapítottam, hogy ez valóban egy könnyű és működő módszer arra, hogy jó szokásokat alakítsunk ki, a rosszakat pedig elhagyjuk. Ezért ha velem tartasz ebben a 12 hetes, csodás utazásban, akkor biztos lehetsz benne, hogy 

✅ minden egyes napon tiéd lesz egy olyan spirituális táplálék, ami - bár kis adagban érkezik, mégis - rendkívül pozitív hatást gyakorol az életedre, 

✅ lehetőséged lesz igazán elmélyülni A csodák tanításában, pont azért, mert mindig csak egy bekezdésről van szó, 

✅ úgy fogod érezni magad, mintha a világ legszebb mezején sétálnál, ahol végre ráérsz, és alkalmad nyílik arra, hogy minden egyes virágban hosszan gyönyörködj.




A 6 lépcsős folyamat 

Az elmúlt években mind a személyesen találkozó csoportjaimban, mind az online műhelyeimben sokféle módszert kipróbáltam. És mostanra kikristályosodott egy olyan 6 lépcsős folyamat, amelyet a legjobbnak találok arra, hogy egy adott szövegrészletet mélységében feldolgozzunk. 

A legnagyobb hatást akkor éred el, ha minden nap mind a 6 lépcsőt végigjárod. De ha erre nincs mindig lehetőséged, akkor elegendő annyi, amennyire alkalmad nyílik. Így tehát 

🔺 mindig lesz egy egyszerű sorvezetőd arra, hogy miként foglalkozz az adott bekezdéssel, és 

🔺 mindig sikerélményed lesz, mert ha aznap csak az első vagy a második lépcsőre jutsz fel, az is elegendő. 

Már néhány héten belül tapasztalni fogod, hogy 

✅ jobb a kedved, 

✅ bizakodóbb, 

✅ nyugodtabb és

✅ mosolygósabb vagy.


Egy remek, szakértő vezetővel utazol együtt - velem! 😃

🔺 Magyarországon a leghosszabb ideje (2003. óta, azaz 21 éve) tanulom és tanítom A csodák tanításában foglaltakat. Mivel 2003-ban még nem létezett a hivatalos, magyar fordítás (csak 10 év múlva, 2013-ban jelent meg), a 365 leckét le is fordítottam, és rengetegen vannak, aki e tíz év alatt ebből az anyagból tanulhattak.

🔺 Ráadásul képzett tréner és coach vagyok, és 1990 óta, tehát 34 éve foglalkozom felnőttek oktatásával. Ez a hivatásom, ezért ennek szentelem minden figyelmemet, és teljes egészében ebből élek. Ez utóbbi pedig mindig megerősít abban, hogy a módszereim működnek, hiszen nem lennének rendszeresen és örömmel visszatérő vásárlóim, ha ez nem így lenne. Boldog vagyok, hogy egyre több embernek segíthetek abban, hogy derűs, örömteli, szeretettel áthatott életet éljen.

🔺 Éveken át vezettem a Csodatanárképzőt azoknak, akik arra vágytak, hogy ők is szakértő módon adhassák át A csodák tanításával kapcsolatos tudásukat. Így igazán büszke vagyok arra, hogy azok, akiktől ebben a témában valóban színvonalas módon lehet tanulni, mind az én tanítványaim.

🔺 Az angol tudásomnak köszönhetően folyamatosan és lelkesen tájékozódom a nemzetközi szinten megjelenő, A csodák tanításával kapcsolatos könyvekből és online programokból. Az így megszerzett tudást pedig beépítem a saját képzéseimbe, hogy azokhoz is eljuthasson minden fontos és új információ, akik engem választanak tanítójuknak. 

Azért írtam le mindezt, hogy tudd, velem biztonságban vagy, ezért ha ebben a csodák földjén zajló, 12 hetes utazásban velem tartasz, akkor mindvégig a legjobb kezekben leszel.

✅ Ha elakadsz, biztatlak és bátorítalak, 

✅ ha kérdésed van, megválaszolom, és közben – amennyire ez egy online felületen keresztül lehetséges – 

✅ körbeveszlek a szeretetemmel.

Így belső utazásod könnyű lesz és szórakoztató, mert egy tapasztalt és elhivatott vezető mutatja neked az utat. 




Egy elkötelezett, támogató közösség tagja leszel 

Most, hogy idáig értél az olvasásban, talán ezt gondolod:

- Napi egy bekezdés? Ó, hát ezt egyedül is meg tudom csinálni!

Nos, nem fogod. Talán ideig-óráig valóban lelkesen haladsz, ám a lelkesedésed idővel megcsappan, és egyre nagyobb akadályt képeznek azok a részek, amelyeket nem értesz, és nincs is kitől megkérdezned.

Ebben a folyamatban ugyanis egy új, hosszan tartó, az egész életedre kiható szokást alakítunk ki. Egy új szokás kialakításának pedig több aspektusa van, és az egyik épp a közösség megtartó ereje, a kijelentett, felvállalt elköteleződés.

Ha tagja vagy a Végtelen utazás a csodák földjén zárt Facebook csoportnak, akkor

rendszeresen átéled, hogy sohasem vagy egyedül, sőt, 

kifejezetten jó társaságban vagy, olyanok között, akik ugyanazért lelkesednek, amiért te is,

van kinek feltenned a kérdéseidet, akár minden egyes napon,

megtapasztalod az elfogadást, a szeretetet, az egy úton járás örömét.

Mindezek hatására pedig

 könnyű lesz végigjárnod ezt a csodás és kalandos utat,

amikor átmenetileg kibillensz belső egyensúlyodból, akkor van, aki megtartson,

választ kapsz minden kérdésedre, így 

nem akadsz el, hanem mindig tovább tudsz haladni,

csökken, majd megszűnik az afölött érzed aggodalmad, hogy jól csinálod-e vagy sem.

Megerősödve éled a napjaidat, mert pontosan azt teszed, amit A csodák tanítása is kér: 

Az ego mindig az elkülönülést választja, mert egymagában senki nem képes igaz módon megítélni az egót. Ám ha ketten vagy többen összefognak, hogy felleljék az igazságot, az ego többé már nem védelmezheti saját tartalomhiányát, és a keresők már az egység ténye által is felismerik, hogy az ego nem igaz. (TSZ. 14. X. 9: 4-7.)



Meditáció minden napra

Két hanganyagot is készítettem neked, amelyek közül az egyiket érdemes minden egyes napon használnod, mert ez a hat lépcső közül a harmadik.

Kiválaszthatod az egyik meditációt, vagy használhatod őket felváltva, ahogy számodra a legmegfelelőbb. 

Bármelyiket is választod, ez a meditáció abban lesz a segítségedre, hogy egy aznapra választott mondatot vagy mantrát 

✅ úgy rögzíts az elmédben, hogy az napközben többször is az eszedbe jusson, és így

✅ pozitív hatással legyen mindarra, amit átélsz. 


Játékok és meglepetések

A Végtelen utazás a csodák földjén (és benne A biztonságos kikötő 12 hetes online együttlét) egy zárt Facebook csoportban zajlik, ahogy a többi online műhelyem is. Így itt is lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjünk és összebarátkozzunk. 

Ehhez olyan gyakorlatokat és játékokat hozok, amelyek 

🔺 közel hoznak minket egymáshoz, és 

🔺 lehetővé teszik, hogy ugyanúgy érezzük magunkat, mintha személyesen is találkoznánk. 

Ezek a gyakorlatok garantálják, hogy valódi közösséggé kovácsolódjunk, és őszintén, szeretettel támogassuk egymást.

Sőt, van még más is …


A teljesség igénye nélkül álljon itt egy rövid lista arról, hogy mi mindent találsz még az online műhely anyagai között:

  • 168 hanganyag és videó, amiben a résztvevők kérdéseire válaszolok,
  • 34 hanganyag, amiben egy-egy kulcsfogalmat járok körül: például azt, hogy mit jelent A csodák tanítása szerint a bőség, a gyógyulás, az angyalok, a szeretet, a test, a támadás, a teremtés, a közösség, a félelem, az ego, a Szentlélek, az ítélet fogalma,
  • 14 bónusz meditáció áll a rendelkezésedre A csodák tanítása inspirálta pozitív megerősítésekkel,
  • 1 olyan meditáció is van, ami egy gyógyító fohász,
  • 1 esti meghallgatásra való meditáció is készült a napod lezárásához, és a kérdéseidre érkező válaszokhoz,
  • 1 egyperces meditációnk is van már, ami abban támogat, hogy napközben is többször megálljunk, elcsendesedjünk, és létrehozzuk, illetve megerősítsük a kapcsolatot Istennel,
  • 1 támogató fohászt tartalmazó hanganyag is készült, hogy segíthess másoknak,
  • 1 csodálatos meditációnk van a szeretet kiterjesztéséről,
  • 1 másik pedig a bőség megtapasztalásáról,
  • 1 mindennapra való imádság is készült A csodák tanítása Miatyánk változatából kiindulva,

és van még egy csomó minden, amitől egy igazán bátorító és támogató közösséggé váltunk azóta, hogy útnak indultunk. 



Kinek való, és kinek nem való?

Ha idáig jutottál az olvasásban, akkor talán már látod is, hogy igen, ez tulajdonképpen egy 

✅ rendszeres előfizetésen alapuló, 

✅ a hozzám kapcsolódó, legelkötelezettebb emberekből álló 

VIP (Very Important Person – rendkívül fontos személy) csoport.

Ha tagja vagy ennek a csoportnak, akkor gyakorlatilag 

✅ napi kapcsolatban vagy velem, 

✅ mindent megkérdezhetsz, és 

✅ mindenre választ is kapsz, 

egészen addig, amíg a tagságodat meg nem szünteted.

Ha A biztonságos kikötő 12 hetes, online együttlét érdekel, akkor mindenképpen tarts velünk. A harmadik hónap végén pedig eldöntheted, hogy benevezel-e velünk a folytatásra is. 

Ám ez az online műhely – ez a 12 (vagy több) hetes utazás – nem való mindenkinek.

❌ Nem való neked, ha tulajdonképpen nem akarsz A csodák tanításában elmélyülni, csak felkeltette a kíváncsiságodat ez az egész. A kíváncsiság fontos, ám mellette szükség van némi hajlandóságra is ahhoz, hogy a csoportban ne csak nézelődj, hanem - a lehetőségeidhez mérten - elvégezd a feladatokat is. 

❌ És nem való neked akkor sem, ha elsősorban vitatkozni szeretsz, és titkon arra vágysz, hogy valaki elmagyarázza neked, hogy A csodák tanításáért miért rajong annyi ember. 

❌ Akkor sem való neked, ha a különböző csoportokban való részvételt arra szoktad használni, hogy - saját, belső megtapasztalásaid megosztása helyett - kioktass másokat, ezzel jelezve, hogy úgy hiszed, többet tudsz mindenkinél.  

Ebben a csoportban ugyanis nem áll szándékunkban sem vitatkozni, sem meggyőzni, sem kioktatni. 

Ebben a csoportban az a szándékunk, hogy örömmel elmélyüljünk ebben a fantasztikus tanításban, úgy, ahogy talán még sohasem tettük: 

bekezdésről bekezdésre, egészen a legvégéig. 

Itt olyan emberek vannak, akiket bátorság, őszinteség, nyitottság, bizalom, elfogadás, szeretetteljes, támogató hozzáállás jellemez.

Ezért ebben a csoportban örömteli eszmecsere, bátorító kommunikáció és a győzelmek rendszeres ünneplése zajlik. 


Mit érzel most?

Ahogy most idáig érek az írásban, behunyom a szemem és téged látlak. Érzem, hogy dobog a szíved, mert szeretnéd ezt a dolgot, de tartasz is tőle. Pont úgy, ahogy én is, amikor belefogtam. 😀

  • Hűha, ez rettentő hosszú idő! Vajon képes vagyok kitartani benne? 
  • Szánhatok erre pénzt? Szabad ennyit minden hónapban magamra, és a fejődésemre költenem?
  • Milyenek lesznek a társak? Tényleg olyan jó fejek, ahogy Kriszta írta?
  • Mi van, ha abbahagyom? Akkor az kudarc? 
  • Biztos, hogy kell ez nekem? Nem valami másra vágyom inkább?
  • Nem lenne jobb mégis egyedül belevágni? 

Közben vágyat érzel, az isteni gondviseléssel való kapcsolódás, a hazatérés, a megpihenés vágyát. 

Lelkesedést érzel, mert ráébredsz, hogy ez egy fantasztikus, egyedülálló folyamat, aminek mindenképpen szeretnél a részesévé válni. 

Béke és könnyűség tölt el, amikor megérzed, milyen sokat ad majd a csoport energiája. Hogy micsoda láthatatlan erőteret jelent a többiek jelenléte. 

Kicsit hasonló az Istennel való kapcsolathoz, hiszen őt sem látod, mégis érzed, hogy ott van veled, érzed, hogy nem vagy egyedül. Hogy nem kell semmit sem egyedül megoldani, hogy mindig vannak társak. 

„Amikor már készen áll a továbblépésre, nagyszerű társak kíséretében járja majd útját”. (A csodák tanítása TK. 4. I. A: 6: 11.) 

Hirtelen megérzed: Hiszen ez csodálatos! Végre mindent megtudok, amit akartam! Rendszeressé válik az életemben az önmagammal, és a spirituális fejlődésemmel való foglalkozás! Milyen fantasztikus módja ez az én-idő tartalmas  eltöltésének! Eltölt a bizonyosság: minden meg fog oldódni, 
  • lesz rá idő, 
  • lesz hozzá lelkesedés és erő,
  • lesz rá pénz.

Mindent megkapsz, mert megszületett benned a hajlandóság: szíved legmélyén igent mondtál A csodák tanításának szelíd, átalakító folyamatára. 




Már csak néhány kérdés maradt ...

Mit gondolsz, megéri-e neked mostantól minden nap időt szánni arra, hogy 

🔺 egy felemelő, az egész életedre kiható spirituális tanítással foglalkozz, 

🔺 átvizsgáld a gondolataidat, és csak azokat tartsd meg, amelyek örömet hoznak és előre visznek,

🔺 találkozz a társaiddal a virtuális térben, és megtapasztald a csoport megtartó, bátorító erejét?


Érdemes-e rendszeresen energiát fektetned abba, hogy 

🔺 fokozatosan megbocsáss magadnak és életed többi szereplőjének, 

🔺 elengedd az aggodalmakat, és így derűsebbé váljon az életed,

🔺 megérts néhány olyan alapfogalmat az életről, amelyek eddig talán ismeretlenek vagy homályosak voltak?

Vajon megéri-e ezentúl napi 130,- forintot arra szánnod, hogy alapjaiban rakd rendbe a meggyőződéseidet, és ezáltal

🔺 harmonikusabb és boldogabb legyen az életed,

🔺 megnőjön benned a bizonyosság,

🔺 több legyen a nevetés, a könnyedség, a vidámság, és

ne egyenként kezeld az életed területeit, hanem egyszerre az összeset, mert napi rendszerességgel olyasmivel foglalkozol, ami mindegyikre hat?

Ha igen, akkor gyere, és március 1-től tarts velem! 


Mennyibe kerül? 

A biztonságos kikötő 12 hetes online együttlét, 
azaz 
Végtelen utazás a csodák földjén online műhely negyedéves 
díja 

11.900,- Ft. 


Ez az összeg a 2024. március 1-től május 31-ig  tartó időszakot fedezi. 

Június 1-től akkor tudod folytatni velem az utazást, ha addig a következő negyedév díja is megérkezik, így kérlek, gondoskodj róla, hogy ez időben az eszedbe jusson. 




Pontosan mit kapsz, ha  

A biztonságos kikötő  
12 hetes online együttlét idejére a 

Végtelen utazás a csodák földjén 
online műhely 
résztvevője leszel?
 
    • A 6 lépcső részletes leírását. Ezt egy jól követhető pdf dokumentumban összefoglalom neked, amit akár ki is nyomtathatsz, és minden nap újra belenézhetsz. De a Facebook csoportban is mindig a rendelkezésedre áll majd. 
    • Két meditációs hanganyagot - a napi gyakorláshoz. Ezt a két, kb. 15 perces, vezetett meditációt le is töltheted, és a csoportban online is hallgathatod. Abban fog támogatni, hogy az egész napodat áthassa az az egy gondolat vagy mantra, ami az aznapi bekezdésből számodra a legfontosabb.
    • Egy második meditációs hanganyagot – az előző három hónap anyagából készült, 90 pozitív megerősítéssel. Ezt bármikor meghallgathatod, amikor arra vágysz, hogy még inkább átitatódj A csodák tanításának szeretetteljes, felemelő energiájával. 
    • Egy harmadik meditációs hanganyagot -  napod méltó lezárására. Így nyugodtabban alszol, kipihentebben ébredsz, és fogékonyabbá válsz az inspirációra. 
    • Egy negyedik meditációs hanganyagot - hogy napközben is kapcsolódhass. (Ha az egód most azt mondja, hogy erre úgysem lesz időd, akkor csak figyelj, mert fantasztikus inspiráció érkezett hozzá.)
    • Rengeteg bónusz anyagot, amelyek menet közben készülnek: 
      • meditációkat, 
      • online és személyes találkozásokat, 
      • bizonyos fogalmak magyarázatát, 
      • fohászokat, 
      • heti rendszerességű, élő videókat, és 
      • sok minden mást. 
    • Közösséget. Amint résztvevőjévé váltál a Végtelen utazás a csodák földjén online műhelynek, a hozzá kapcsolódó, zárt Facebook csoportnak is tagja leszel. Itt csak azok vannak, akik a résztvevői az utazásnak, és a bejegyzéseinket csak mi látjuk. Itt jelennek meg minden nap az aktuális bekezdések A csodák tanításából, és innen töltheted le a meditációkat. És persze itt zajlanak majd a beszélgetéseink, itt válaszolunk a kérdéseinkre, és itt osztunk meg egymással mindent, ami fontos.
    • Játékokat és gyakorlatokat, amelyek arra ösztönöznek majd, hogy időnként elgondolkodj életed néhány fontos aspektusán.  Így sok felismerésre teszel szert, a többiek válaszait olvasva pedig megerősítést, bátorítást és jó ötleteket kapsz. Arról nem is beszélve, hogy így lehetőségünk lesz igazán mélyen megismerni egymást - pontosan úgy, mintha személyesen is találkoznánk. 
    • Korlátlan hozzáférést a teljes tanfolyami anyaghoz - mindaddig, amíg a tagságodat fenntartod. Így - ha ahhoz van kedved - bármikor újra végigvezetheted magad az egész folyamaton. (Bár belátom, hogy ez elég mulatságosan hangzik így, hogy eleve egy többéves utazásról van szó - amennyiben a 3 hónap letelte után is továbbutazol velünk. 😂)
    • Kérdezési lehetőséget. Ez a Facebook csoport egyik legnagyobb előnye. Bármilyen kérdésed van, itt felteheted. Én is válaszolok rá, és a többiek is, akik együtt haladnak veled. 
    • Rugalmasságot a haladásban. A legjobb az, ha mindig az adott napon foglalkozol a soron következő anyagrésszel. Ám, ha mégis kimaradna egy nap, bármikor folytathatod, amikor neked megfelelő. 
    • Kényelmes elmélyülést, a saját ritmusodban. Mindennel annyi időt töltesz, amennyit kedved van. Ha az egyik nap anyagával két napot szeretnél foglalkozni, mert úgy esik jól, megteheted, hiszen bármikor hozzáférsz, újra és újra. Ha valamelyik játékhoz vagy gyakorlathoz szeretnél visszatérni, mert újabb nézőpontok jutottak az eszedbe, tedd meg nyugodtan. 

    Már néhány hét múlva azt fogod érezni, hogy a lehető legjobb módját választottad annak, hogy újra "beülj az iskolapadba".

    Minden nap szántál magadra néhány percet, így máris többet tudsz magadról, és máris javulást érzékelsz életed bizonyos területein.

    Elmélyültél egy erőteljes spirituális tanításban, és fontos felismerésekre tettél szert.

    Tele leszel inspirációval, örömmel, erővel és szeretettel. 



    És mit mondanak az eddigi résztvevők?  

    🔵 Életem egyik legjobb döntése volt ...

    Életem egyik legjobb döntése volt csatlakozni a Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyhez, és büszke vagyok magamra, hogy megtettem. Kriszta nagyszerű tanító, a csoport és a csoporttársak tele vannak szeretettel, áldás itt lenni, velük lenni. Elmondhatom, hogy minden életterületemen tapasztalok csodás változásokat, és a fizikai testemen is észrevettem, hogy beindultak az öngyógyító folyamatok. Nagyon hálás vagyok mindenért, köszönöm. (Icu)

    🔵 El sem tudnám képzelni enélkül az életemet ...

    A legértékesebb számomra az, hogy A csodák tanításán keresztül veszem észre az igaz értékeket az élet(em)ben. Ezelőtt sosem szerettem csoportban csinálni valamit, inkább egyénileg, de amióta ennek a csoportnak vagyok a tagja, el sem tudnám képzelni a segítségük és a napi támogatásuk nélkül az életemet. Kriszta heti videói mindig tartogatnak valami olyan mély felismerést magamban, aminek még én sem voltam a tudatában, nagyon hálás vagyok neki érte. A napi feladatok kikapcsolnak, feltöltenek. Azt várom minden reggel, hogy ébredés után vajon éppen miről fog szólni a napi bekezdés. (Enikő)

    🔵 Elkötelezett vezetővel és jó társakkal ...

    A csodák tanítását elkötelezett vezetővel és jó társakkal szabad csak elkezdeni. Így napról napra könnyedén haladok a tananyaggal és könnyedén beépül a mindennapjaimba a tudás. A hat hónap alatt sok olyan "aha" élményem volt, amiről álmodni sem mertem. Testi és szellemi szinten is tapasztalom a gyógyulást. Már sok olyan dolgot el tudtam engedni, amihez előtte tíz körömmel ragaszkodtam és legfőképp már el tudom fogadni magam. Ez egy csoda-csapat és hálás vagyok, hogy csoda-utas lehetek. (Mária)

    🔵 Kriszta elképesztő tapasztalata A csodák tanításával ...

    Nagyon szívet melengető a légkör, tényleg minden megnyilvánulásból a szeretet árad, sok esetben pedig a humor is. Kriszta kedves, szeretetteljes vezetése, A csodák tanításával kapcsolatos elképesztő tapasztalata, az állandó jelenléte, törődése és az egész utazás követhető és állandó felépítése a hab a tortán számomra. Mindenkinek szívből ajánlom a Végtelen utazást a csodák földjén, aki folyamatos, kis lépésekben haladva, támogató környezetben szeretné felderíteni ezt a lélekemelő világot. (Mónika)

    🔵 Ez a csoport végtelen szeretethálót ad ...

    Életem egyik fő szellemi tápláléka, fontos része és áldásos szokása lett immár 9 hónapja A csodák tanításával való mindennapi foglalkozás. Most már biztos vagyok benne, hogy isteni sugallatra döntöttem el egy pillanat alatt tavaly, hogy csatlakozom. Hála a hívó szónak és Krisztának a megálmodónak! Amit kiemelnék a sok pozitív változásból, hogy egyre jobban érzem a szeretettel teli kapcsolódást életem minden területén és önmagammal is. Amikor pedig a hiedelmeim hepehupás tisztulási szakaszában vagyok, bátran kérdezhetek, kérhetek, hisz ez a csoport végtelen szeretethálót ad az egész folyamathoz. A mindennapos kapcsolódás a Tanítással, a csoport támogatása és Kriszta szeretete által folyamatosan megtapasztalhatom az Egységet! Ahogy Dr. David R.Hawkins mondta, ha még nem foglalkoztál A csodák tanításával ez életedben, ne hagyd ki! Gyógyulni és szeretni fogsz! Várunk! (Nancy)


    Igen, szeretnék részt venni, mit tegyek?  

    Ha szeretnél A biztonságos kikötő 12 hetes online együttlét, és ezzel a Végtelen utazás a csodák földjén online műhely résztvevője lenni, akkor kattints a JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot.




    A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. 

    Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen A biztonságos kikötő 12 hetes online együttlét, vagyis a Végtelen utazás a csodák földjén online műhely résztvevőjévé. 

    Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

    Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor ezt a jelentkezési lapon jelezni tudod, én pedig a visszajelző e-mailemben megírom neked, mi a teendő.  

    Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 


    És még néhány fontos részlet:


    Később is lehet csatlakozni? 

    Március 1-én együtt indulunk a résztvevőkkel, így a jelentkezési határidő (február 28. szerda, 20:00) letelte után már nem tudsz csatlakozni, meg kell várnod a következő kapunyitást. 


    Szükséges hozzá saját, személyes Facebook profil? 

    Igen. A biztonságos kikötő 12 hetes online együttlét, azaz a Végtelen utazás a csodák földjén online műhely zárt Facebook csoportjában lesznek elérhetők az olvasni valók és a feladatok. Itt válaszolok a kérdésekre is. Így lesz alkalmunk arra, hogy egy jókedvű, támogató, szeretetteljes közösséget hozzunk létre akkor is, ha személyesen nem tudunk találkozni. Az elmúlt években pont a Facebook csoporton keresztül jöttek létre új ismeretségek és barátságok.

    A csoportban meg fogom neked mutatni, hogyan állíthatod be a telefonodat és a számítógépedet is úgy, hogy egy kattintással a csoportba kerülj. Így - ha nem akarod, akkor - sohasem fogod látni a hírfolyamot, és nem kell akaratlanul is részesülnöd mindabból, amire valójában nem vagy kíváncsi. 

    Szükségem lesz füzetre? Fogunk írni?  

    Igen. Érdemes jegyzetelned mindent, ami ez idő alatt történik veled, mert valószínűleg sok felismerésed lesz. Így, ha gondolod, szerezz be egy szép füzetet, amely ennek a különleges időszaknak a krónikája lesz. De ez lehet valamelyik eszközödön egy elektronikus napló is, ha az neked jobban "kézre áll".

    Ezenkívül a 6 lépcsőből három írásos feladat, amihez fontos a kézzel írás. Ha ezeket is elvégzed, akkor 

    • egy kifejezetten vastag füzetre, vagy 
    • sok vékonyabb füzetre, vagy 
    • egy lapokkal teli gyűrűs dossziéra lesz szükséged. 

    Még semmit sem tudok A csodák tanításáról, akkor is jöhetek? 

    Igen. Sőt, a lehető legjobb, hogy az első találkozásod a tanítással az, hogy bekezdésről bekezdésre tanulmányozod. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

    Mi a teendő, ha nem tudom értelmezni a szöveget? 

    Sokunknak az volt az első élménye A csodák tanításával kapcsolatban, hogy semmit sem értettünk belőle. Így, ha valamit nem értesz, az egyáltalán nem jelent problémát. Ahogy haladsz az anyaggal, úgy lesz minden egyre érthetőbb. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

    ➧ Mi a helyzet akkor, ha én már végzem a 365 leckét? Működhet együtt a kettő?

    Igen, működhet. Ha akarod, végezheted együtt a kettőt, mert elférnek egymás mellett, sőt más online műhelyem is elfér mellette. De kb. 2026-ra (annyira mulatságos ezt így, leírva látni!) odaérünk, és a leckéket is el fogjuk olvasni, bekezdésről bekezdésre. 

    Szükséges-e a teljes A csodák tanítása könyv ahhoz, hogy elvégezzem a tanfolyamot? 

    A biztonságos kikötő 12 hetes online együttléthez, vagyis a Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyhez nem szükséges, hogy birtokodban legyen A csodák tanítása könyv. Alkalmanként azt fogod érezni, hogy szeretnél egy bekezdésnél jóval többet elolvasni belőle, így idővel érdemes lesz megvásárolnod. 

    Már régóta foglalkozom A csodák tanításával, így is tud nekem újat adni a tanfolyam? 

    Szerintem igen - ahogy nekem is rengeteg újat nyújt. Mégpedig azért, mert ezen a módon még sohasem foglalkoztam A csodák tanításával - ahogy talán te sem. Még sohasem olvastam úgy, hogy egy nap kizárólag egyetlen bekezdéssel foglalkoztam volna. Az a tapasztalatom, hogy ez egy rendkívül erőteljes, pozitív változásokat hozó, igazán elmélyült folyamatot indít be mindannyiunk életében. 

    Külföldön élek, akkor is részt vehetek?

    Igen. Tudom, hogy nagy örömet okoz az online műhely azoknak, akik nem Budapesten vagy nem Magyarországon élnek. Hiszen ők azok, akik szinte sohasem tudtak eljönni azokra a találkozókra, amiket meghirdettem. Részben az ő kérésük teljesült azzal, hogy 2018-ban online műhelyek készítésébe fogtam, amelyek sorában ez már a sokadik. 



    Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

    Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

    Várlak! 💖

    Sarkadi Kriszta 

    13 megjegyzés:

    1. Kedves Kriszta!
      Nagyon szeretnék részt venni a tanításokon, viszont lehetne havi fizetést választani mint már több helyen láttam, havi/egy napon történő fizetés levonással. Nekem a negyedéves 9 900 Ft egy összegben megterhelő.
      Előre is köszönöm a választ.
      Üdvözlettel:
      Szűcs Ildikó

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kedves Ildikó!

        Örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet az online műhely. :) A részvételi díj kiegyenlítésére azonban csak az itt megadott módon van lehetőség, a havonkénti átutalások fogadását nem tudjuk vállalni.

        Szeretettel,

        Kriszta

        Törlés
      2. Boldog vagyok, hogy jelentkeztem!

        Törlés
    2. Kedves Kriszta! Jelentkezem, akkor melyik könyvet ajánlod? WNT TV-ben, ahol veled készült riportot láttam, ott szó volt a Csodák tanítása könnyedén c. könyvről. Végig olvastam az itt leírtakat. Most azt gondolom, hogy a Csodák tanítása lenne a célszerűbb. Köszönettel, Kati

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kedves Kati,

        Várlak szeretettel! :) Ebben az online műhelyben A csodák tanítása c. könyvet követjük, így valóban az a célszerűbb. Itt írok arról, hogy ezek a könyvek miben különböznek egymástól:

        https://www.csodautas.com/2020/05/melyik-az-igazi-csodak-tanitasa.html

        Szeretettel,

        Kriszta

        Törlés
    3. Kedves Kriszta!
      A Törzsszöveg feldolgozásáról van szó? Aki dec 1-től csatlakozik, az melyik résztől lép be a tanulásba? (Én eddig magamtól az 1. fejezet végéig jutottam, emellett a Leckéket is olvasom, az 50.-nél járok).
      Előre is köszönöm válaszodat! :)
      Csodás napokat!
      Üdvözlettel,
      Sz. Edina

      VálaszTörlés
    4. (Pontosabban a 2. fejezet végéig olvastam eddig:) Edina

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kedves Edina,

        Szeretettel várlak!

        December 1-én a Törzsszövegből a 4. fejezet II. alfejezetének a 2. bekezdése következik majd. Akkor is könnyedén be tudsz majd csatlakozni a folyamatba, ha nem nyílik alkalmad arra, hogy elolvasd a korábbi részeket.

        Szeretettel,

        Kriszta

        Törlés
    5. Értem. Köszönöm szépen az információt! :) Megfontolom a csatlakozást.
      Csodás napot, napokat! E.

      VálaszTörlés
    6. 65 éves vagyok,érdemes lenne belevágnom?

      VálaszTörlés
    7. Kedves Kriszta, szeretnek jelentkezni, de nem tudom mikor vannak ezek az idopontok, es mi van akkor ha nem jo az idopont?
      Vissza lehet hallgatni ?
      Koszonom, Mariann

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kedves Mariann,

        Ez egy teljes egészében online tanfolyam, így nem szükséges semmilyen időponthoz alkalmazkodnod. Mindennel az otthonod kényelméből foglalkozhatsz, akkor, amikor az neked a legalkalmasabb. Minden anyaghoz folyamatos a hozzáférésed, egészen addig, amíg a csoport tagja vagy. Szóval igen, mindig mindent vissza lehet hallgatni.

        Szeretettel,

        Kriszta

        Törlés