2018. július 30., hétfő

A szabadság második lépcsője: augusztus 27 - október 24.


 A SZABADSÁG
MÁSODIK LÉPCSŐJE
9 alkalmas találkozósorozat 

Időpont: 
aug. 27 – okt. 24. 
hétfőnként, 
18.00-20.00 


Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvar közelében. 

TELT HÁZ!

Szabadság - Bizalom - Hazatérés

Szeretsz önmagad megismerésével foglalkozni, és az élet nagy kérdésein elmélkedni

Szeretnéd a felismeréseidet és a megtapasztalt csodákat másokkal megosztani és néhány kérdésedre választ kapni?

De ritkán vagy olyan társaságban, ahol ezt biztonságban megteheted? 

Félsz, hogy megítélnek, csodabogárnak néznek, nem figyelnek rád?   

A szabadság második lépcsője találkozósorozaton elkerülheted mindezt, és úgy fogod érezni, hogy hazaértél, és végre önmagad lehetsz. 

E szeretetteljes, örömteli és megtartó közeg hatására felszabadulsz, és az életedben konkrét, pozitív változások indulnak el. 


Miről szól?   

Vajon kitalálod-e, hol található A csodák tanításában az alábbi részlet?

Jelen eszmék bármelyike önmagában is elegendő a megváltáshoz, ha igazán a magadévá teszed. Bármelyik eszme elegendő ahhoz, hogy veled együtt magát a világot is megszabadítsa minden kötöttségtől, és ismét előhívja bennünk Isten emlékezetét.

Ezekre a mondatokra minden alkalommal felfigyeltem, amikor a leckék végzésekor ehhez a részhez értem. Mindig el is határoztam, hogy különös figyelemmel fordulok ezekhez a leckékhez, ám a mindennapok forgataga végül elsodort, és nem sikerült olyan mélységben átélnem őket, ahogy szerettem volna. Most viszont eljött az idő. 

Az inspiráció akkor érkezett, amikor a 7mérföldes léptekkel találkozósorozat lezárult, és mindannyian úgy éreztük, ez annyira jó volt, hogy a leckékben való ilyen mértékű elmélyülést folytatnunk kell. Ekkor jutott eszembe a fenti néhány sor, amit a VI. Áttekintés 1. bekezdésében, a 201. lecke előtt olvastam. 

A 180-200 leckék ugyanis annyira fontosak, hogy – miután 20 napon át egyenként foglalkoztunk velük – A csodák tanítása arra kér, hogy az áttekintésben újra egy-egy napot szánjunk mindegyikre. 

A szabadság második lépcsője tehát egy három részes sorozat második része, amelyben e húsz leckéből a második hetet vesszük sorra, ezeket:

188. Isten békéje ragyog most bennem. 

189. Érzem most magamban Isten Szeretetét. 

190. Isten örömét választom a fájdalom helyett. 

191. Isten szent Fia vagyok. 

192. Isten feladatot adott nekem, hogy betöltsem. 

193. Minden dologban Isten tanítása rejlik. 

194. Isten Kezébe helyezem a jövőt. 


Kinek szól? 

Ez a program neked szól, ha a fenti 7 lecke címét elolvasva bármelyiknél is megdobbant a szíved, megszólított a szépsége, és felerősödött benned a vágy, hogy ténylegesen megtapasztald, mit is jelent ez. 

Neked szól, ha szeretnél utánajárni, vajon miért írja azt A csodák tanítása, hogy ezen leckék „bármelyike önmagában is elegendő a megváltáshoz”. 

Neked szól, ha szeretnéd jobban érteni, hogy mit is jelentenek valójában azok a szavak, amelyek ezekben a leckékben szerepelnek: 


  • béke, 
  • szeretet, 
  • öröm, 
  • szentség, 
  • feladat, 
  • tanítás, 
  • Isten. 



Neked szól, ha szeretnél elmélyülni A csodák tanításában, és megengedni a szavaknak, hogy a maguk gyengéd módján átformálják az életed. 

Neked szól akkor is, ha még egyáltalán nem, vagy csak keveset foglalkoztál A csodák tanításával: ez a 7 lecke, és a találkozókon kialakuló remek csapat elegendő inspirációt biztosít majd a folytatáshoz. 

És persze neked szól akkor is, ha már „öreg róka” vagy, sok mindent tudsz, és örömmel megtapasztalod, mennyi mindent hozzátesz az eddigiekhez az, ha ebben a 7 leckében elmélyülsz.   

Végül pedig neked szól, ha résztvevője voltál a 7mérföldes léptekkel, vagy a Csodákra hangoló, vagy A szabadság első lépcsője találkozósorozatnak, és örömmel veszed, hogy lehetőség adódik a folytatásra. 

A szabadság első, második és harmadik lépcsője találkozósorozatok NEM épülnek egymásra.  Így akkor is szívesen látlak, ha számodra a második lépcső lesz az "első". 😊


Miért érdemes eljönnöd? 

Azt biztosan te is tudod, hogy A csodák tanítása egyéni munkára készült. A tapasztalat mégis az, hogy ha összegyűlünk néhányan, akkor az egész folyamat sokkal könnyebb, szórakoztatóbb és hatékonyabb. 

Ezeket a leckéket rendkívüli mélységben fogod megtapasztalni, ami rendkívüli felismeréseket és pozitív változásokat hoz. 

Egy fantasztikus csapat tagja leszel, akikkel öröm együtt lenni. Itt minden héten azzal tölthetsz két órát, hogy egy szeretetteljes, inspiráló közegben olyan témákról beszélgethetsz, amelyekről talán másokkal nem nyílik alkalmad eszmét cserélni. 

A folyamat hatására egyre inkább Isten szemével tekintesz magadra, így növekszik benned a megbocsátás, az elfogadás, a szeretet.   

Egyre inkább képes leszel rábízni magad az isteni gondviselésre. 

A leckékkel való foglalkozás ezen módjáról az inspiráció 2018. elején érkezett meg hozzám, és az első ilyen találkozósorozat a 7mérföldes léptekkel nevet kapta. Álljon itt most két olyan visszajelzés, amit olyanoktól kaptam, akik ebben a csoportban velem tartottak. Azért osztom meg veled ezeket, mert ugyanerre számíthatsz A szabadság második lépcsője találkozósorozaton is. 

➤  A találkozósorozat végére olyan csokor bizonyosságot kaptam az örömteli élethez, hogy alig bírtam el. Akár a saját élményeimet idézem fel magamban, akár a társaim beszámolóira gondolok vissza, még mindig borzongok az örömtől és a meg6ódottságtól. Nagyon hálás vagyok, hogy létrejött ez a program, és a részese lehettem. 
Egy esszenciát kaptam A csodák tanításából. Még mélyebbre ereszkedtek a gyökereim a belső nyugalmamba. Természetessé és elengedhetetlenné vált, hogy minden körülmények között Istenre figyelve döntök. Még személyesebb és közvetlenebb, még élőbb lett a hitem.
Olyan magasságokból illetve mélységekből tudtam ránézni a személyes történetemre, amire nem is számítottam. Azt érzem, hogy több éves terápiás munkát váltottak ki az 1üttlétek. Mindez könnyed, jókedvű és őszinte légkörben történt.
Hálás vagyok, hogy részt vehettem ebben a csodálatos kalandban. Elkápráztatott, megdöbbentett, elvarázsolt és új perspektívát adott a 7köznapjaimhoz.  Hálásan  köszönöm Krisztának a biztonságos és stabil hátteret. Vágj bele te is, nem fogod megbánni. Sőt! (Csajági Ildikó, www.dzsojlajf.hu)
🌟
A csodák tanításával egy jó ideje "nézegetjük egymást", de még nem veselkedtem neki a 365 napos lecke-sorozatnak. Ezért is jött kapóra ez a találkozósorozat, mely 7 kiemelt leckét dolgoz fel.
Számomra maga a szöveg és annak feldolgozása mély megéléseket hozott, az első alkalommal feljegyzetelt várakozásaimat szinte kivétel nélkül teljesítette - pedig (mások szerint is) nem volt alacsonyan a léc. 😊
Külön ajándék volt a csoport, mely olyan egységgé alakult, mely ritkán adatik meg (a személyes tapasztalatom szerint). Köszönöm Krisztának ezt az újítást, a társaknak az együtt utazás élményét.
Mindenkinek javaslom, aki ismerkedni szeretne a Tanítással és van kurázsija az "ütősebb" dolgokhoz. (Szabó Péter) 


Hogyan zajlanak a találkozók? 

Minden alkalommal két órát töltünk együtt, 18.00-20.00-ig. 

Megbeszéljük az élményeinket az adott leckével kapcsolatban, megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, és persze játszunk, sokat nevetünk, és egyre inkább megszeretjük egymást, és egymásban magunkat. 

Hétről hétre megtapasztaljuk, hogy A csodák tanításával végzett komoly, belső munkát könnyedén és lazán is át lehet élni, amelyet rendkívüli módon felerősít a társak megtartó, támogató jelenléte.   

A találkozó végén Joel Osteen: Wake Up to Hope (Reménnyel ébredj) című könyvéből fordítok le és olvasok fel egy rövid fohászt – ezzel áldjuk meg az előttünk álló hetet. 

A találkozók között egy zárt Facebook csoportban tartjuk a kapcsolatot, ahol hirtelen felmerülő, azonnali választ igénylő kérdésekre kaphatunk választ. Itt osztjuk meg azokat a további, inspiráló anyagokat (könyveket, filmeket, művészeti alkotásokat), amelyek a találkozókon szóba kerültek.  



Mikor lesznek a találkozók? 

9 alkalommal találkozunk, mindig hétfőn, 18.00-20.00 között.

Kivéve, amikor nem: két hétfőt kénytelen vagyok áttenni egy-egy másik napra:
  • az egyik hétfő egy tíznapos tanfolyam elejére esik, amelyen részt veszek, így akkor nem vagyok Budapesten; 
  • a másik hétfő pedig az október 23-i, négynapos, hosszú hétvége egyik középső napja, így azt szabadon hagytam, hogy minden résztvevő elutazhasson, ha szeretne. 
Ezek tehát a dátumok:
  • Augusztus 27. - Hétfő 
  • Szeptember 3., 10., 17., 24. - Hétfő
  • Október 1., 8. - Hétfő
  • Október 12. - PÉNTEK
  • Október 24. - SZERDA
Kérlek, az időpontokat már MOST írd be a naptáradba, hogy biztosan mindegyik alkalommal ott lehess.


Miért A szabadság második lépcsője a neve? 

Azért „második” lépcső, mert a 20 lecke közül a második héttel (188-194) foglalkozunk. Volt első (181-187) és lesz harmadik (195-200) lépcső is. 

És azért a „szabadság” második lépcsője, mert ez a 20 lecke a szabadságba visz el minket:
Miközben gyakorlataink által napról napra az Általa kijelölt cél felé haladunk, ne feledkezzünk meg arról, Kinek is adtuk gyakorlatainkat; hagyjuk, hogy megtanítson minket arra, hogyan haladjunk előre, mert bízvást bízhatunk abban, hogy Ő majd megtalálja a módját, hogy minden egyes gyakorlatunk a szabadság szerető ajándékává váljon a világ számára. (MF. VI. Áttekintés, 7. 4.) 

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel? 

A szabadság második lépcsője 9 alkalmas találkozó sorozat részvételi díja   

34.900,- Ft helyett mindössze 

29.900,- Ft, 

ha gyorsan döntesz. 

Ha a jelentkezésed ÉS a részvételi díjad (vagy az előlege: Ft 14.950,-) is megérkezik legkésőbb 

augusztus 8-án, szerdán délelőtt 11.00-ig, 

akkor ez a rendkívüli, belső utazás neked mindössze 29.900,- Ft-ba kerül. 

Augusztus 8-án, délelőtt 11.00 óra után már az eredeti részvételi díj lesz érvényben. 


Mit tartalmaz ez az összeg? 

  • Nyomtatott, fűzött formában ennek a 7 leckének a teljes szövegét Sarkadi Kriszta fordításában; 
  • ugyanebben a kiadványban megfelelő mennyiségű jegyzetlapot is; 
  • a leckékhez szorosan kapcsolódó, és azokat magyarázó, válogatott részleteket a Törzsszövegből; 
  • a program szakértő levezetését beszélgetéssel, játékokkal, gyakorlatokkal; 
  • a helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
Így – ha még nincs meg, akkor – egyelőre nem szükséges megvásárolnod A csodák tanítása könyvet: majd akkor lesz rá szükséged, amikor a találkozásaink után önállóan folytatod tovább a gyakorlást.   


Igen, szeretnék ott lenni, mit tegyek?  

Ha szeretnél A szabadság második lépcsője találkozósorozat résztvevője lenni, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot. 


A helyedet a részvételi díj (vagy az előleg) átutalásával tudod biztosítani. 

Ezért kérlek, a választott összeget utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen A szabadság második lépcsője találkozósorozat résztvevőjévé. 

Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

Ha a találkozó sorozatra mégsem tudnál eljönni, az átutalt összeget nem tudom visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak. 

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 

Ha az előleg átutalását választod, akkor kérlek, gondoskodj róla, hogy a második részlet legkésőbb augusztus 24-én, pénteken megérkezzen, vagy pedig hozd magaddal az első találkozóra. 

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta 


 

2 megjegyzés:

  1. Annak ellenére megyek, hogy három alkalommal nem tudok majd ott lenni. DE a további hat alkalom sokkal több, mint ha egyre sem megyek. És már hiányzik Kriszta által tartott találkozók hangulata és jótékony hatása. Valamint a Csodák Tanítása is hiányzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edit, ez csodás, várlak! És nagyon örülök, hogy újra látlak! :)

      Törlés