2017. november 16., csütörtök

Mi az a szent kapcsolat? + egy jó hír!

Csodálatos, felemelő érzés, amikor egy álom megvalósul, és én ezekben a napokban éppen ezt élem át. A könyvemet ugyanis pontosan három évvel ezelőtt – 2014 novemberében – kezdtem el írni, és két nappal ezelőtt – 2017. november 14-én hoztam ki a nyomdából. Azóta csak nézegetem, lapozgatom, gyönyörködöm benne, és örülök. 

Igen, ugyanúgy, mint 2013 szeptemberében, amikor A csodák tanítása megjelent magyarul, és ugyanúgy, mint 2003 szeptemberében, amikor az angol nyelvű változatot tartottam a kezemben. 

Az én könyvem ezt a címet kapta: 

Szerelmeskönyv – Se testben, se lélekben ne légy egyedül. 

És igen: 365 írást találsz benne. Ha mindennap elolvasol egyet, valamint megválaszolod a naplódban a gyógyító kérdést, és napközben gyakran elismétled a szerelemteremtő mantrát, fokozatosan beleszeretsz önmagadba és az életedbe. Meglévő kapcsolataid harmonikusabbá válnak, és rád talál a szerelem, akár kapcsolatban, akár egyedül vagy. És nem csak a párkapcsolatokról van szó: a könyv valójában abban támogat, hogy életed összes területét áthassa az elégedettség és az öröm.

Írtam benne A csodák tanításáról és a szent kapcsolatról is, íme:
 
363. Szentség 

– Nahát, Kriszta, ezek a szerelmes útravalók olyanok, mintha A csodák tanítása lenne valami könnyebb, emészthetőbb formában – mosolygott rám egy régi ismerős, miközben elújságolta, hogy már lassan egy éve minden egyes napon elolvas egyet belőlük. Sőt, a szerelemteremtő mantrát a nap folyamán sokszor felidézi, a gyógyító kérdést pedig megválaszolja esténként a naplójában. 

Ekkor már nem lepődtem meg ezen az összehasonlításon, mert korábban másoktól is hallottam. Miközben tudom, hogy A csodák tanítása az én írásaimnál sokkal összetettebb és átfogóbb, mély, spirituális tanítás, azt is tudom, hogy a vele való rendszeres foglalkozás 2003 óta alaposan átalakította a világnézetemet. Ez pedig áthatja a kommunikációm minden formáját: akár írok, akár beszélek, akár – jóval ritkábban, de – festek, rajzolok, énekelek, megjelenik benne a mély elköteleződés a szeretet, a béke, és az öröm mellett. 

Valóban azt szeretném, ha a szerelmes útravalók minden olvasója megtapasztalná a szent kapcsolatot, amiről A csodák tanítása oly részletesen ír. 

A szent jelzőnek itt nincs semmiféle vallásos irányultsága. Szent kapcsolatban akkor tudsz élni, ha mélységesen megszeretted magad olyannak, amilyen vagy. Ebben az esetben már nem azért választasz partnert, hogy vélt hiányosságaidat általa pótold, és elvárd tőle, hogy boldoggá tegyen, hanem azért, hogy együtt tapasztaljátok meg azt az örömet, amit egyébként egyedül is jól ismertek már. 

Mivel már tudod, hogy saját boldogságod egyedül rajtad múlik, nem akarod átalakítani a kedvesedet annak érdekében, hogy jobban érezd magad vele. Bármit is tesz vagy nem tesz, mond vagy nem mond, elfogadod és szereted őt – ahogy magadat is – olyannak, amilyen. Szent kapcsolatotokban már nem alakulnak ki hatalmi harcok – ha pedig mégis, azt észreveszitek, és a nyílt, őszinte kommunikációra építve elengeditek. A megbocsátás és a gyógyulás folyamatos, így a szeretet köztetek egyre csak mélyül.  

Gyógyító kérdésed mára: Mikor tapasztaltam már meg a szent kapcsolatot – akár csak rövid időre is? 
Mai szerelemteremtő mantrád: Már most, ebben a pillanatban is teljes vagyok, ahogy az életem is az.

Idáig tart tehát a 363. szerelmes útravaló. Ha kíváncsi lettél a Szerelmeskönyvre, itt tudsz még többet olvasni róla: 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése