2016. november 1., kedd

Fohász a továbbutazóért

"Most megnyitom a szívem, hogy meggyógyulhasson. 

Megengedem magamnak, hogy átérezzem azokat a mély érzelmeket, amelyek most kitöltik a lényemet, és tudom, hogy fájdalmamban nem vagyok egyedül. Az együttérzés angyala itt áll mellettem. 

Biztonságban vagyok, miközben gyászolok, és tudom, hogy Isten szeretetéből – amely most is körbevesz – vigasztalást nyerek.

A veszteség csak az időben létezik, és én felismerem, hogy a Szellem valóságában még most is egyek vagyunk. Az Istentől érkező vigasztalás kitölti és meggyógyítja megsebzett szívemet.

Isten kegyelmébe helyezem az életemet, amíg gyászolok. Semminek nem kell ellenállnom, és semmit sem kell siettetnem, így tiszteletben tartom a születés – halál - újjászületés körforgását.

Az Univerzumban minden rendben van, és én örökkévaló része vagyok mindennek, ami van. Fizikai kapcsolatunkat most elengedem, és hálát adok az együtt töltött időért, amit itt, a Földön megélhettünk.

Most megnyitom magam a szellemi kapcsolódásnak. Továbbengedem ezt a szívemnek oly kedves embert, hogy a számára legmagasabb jó most beteljesedhessen. Mostantól az egymás iránt érzett szeretetünk esszenciájára fókuszálok, és minden beszélgetésünk a szívemben zajlik. A szívben nincs sem tér, sem távolság. Tudom, hogy akit szeretek, tovább él bennem, így mindig együtt lehetünk.

Ma az isteni Anya vigasztalásáért fohászkodom: arra kérem, öleljen át szerető karjaival. Az angyalokat pedig arra kérem: ringassanak el lágy ölelésükben.

Istenben megpihenek.

A szívemnek oly kedves továbbutazó is békét lel most Istenben.

Elengedek.

Megengedem Istennek, hogy belépjen.

Köszönöm, Istenem.

Ámen."

(Forrás: Jacob Glass: Invocations. Fordította: Sarkadi Kriszta)

*** 

Ha személyes találkozásra is vágysz, akkor gyere el november 10-én a Megnyílás - csodás meditációs estre, és nyisd meg magad az isteni inspirációnak!

Részletek és jelentkezés itt:


Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Találtál benne számodra fontosat? 
és értesítelek, ha egy új írásom itt megjelenik. 
(Sőt, ajándékok is várnak rád!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése