2023. december 21., csütörtök

Álmodj új életet! - csodákra hangoló zarándoklat január 6-án


Álmodj új életet! 

Csodákra hangoló zarándoklat:

erdőfürdővel, csenddel, szertartásokkal

 

Időpont: 2024. január 6. szombat, 08:00-16:00

Helyszín: Pilisszentkereszt és környéke

Jelentkezési határidő: január 5. péntek, déli 12:00

Maximum létszám: 12 fő


Most megálmodhatod csodákkal teli, új életedet 

Ha még nem sikerült meghallanod belső bölcsességed kedves, halk hangját, akkor annak az az oka, hogy nem nyílt alkalmad a csend megteremtésére sem. Belső bölcsességedre akkor tudsz odafigyelni, ha csend van körülötted, és csend van benned.

Ha elsietett újévi fogadalmak helyett szeretnéd a 2024-es évedet valódi, a szíved mélyéről születő célok megfogalmazásával indítani, akkor mindenképpen szükséged van a csendben eltöltött időre.

Ha mostantól szeretnél a céljaid mellett könnyedén, rendületlen lelkesedéssel kitartani, akkor meg kell találnod a számodra legfontosabb értékeket. 

➤ Mit gondolsz most: szívesen átéled, hogy milyen érzés csendben lenni, és belső bölcsességed kedves, halk hangját hallgatni?

 Szeretnéd ebben a csendben könnyedén átgondolni az előző évet és megálmodni a következőt?

 Van benned hajlandóság arra, hogy meghalld a válaszokat az életed nagyobb kérdéseire is?

➤ Kíváncsi vagy rá, hogy mi az a folyamat, ami lehetővé teszi számodra mindezt?

Ha válaszod igen, csak akkor olvass tovább, mert a továbbiakban arról írok, hogyan juthatsz el ide te is. 


IGEN, JÖVÖK MÁRIS! >>>


Itt végre felszabadul a teremtőerőd

🔺 Megnyílsz az új lehetőségeknek

Ez az egynapos zarándoklat minden szempontból új élményt jelent. Így te magad is befogadóbbá válsz, és megnyílsz az új lehetőségeknek.

🔺 Könnyen megérkezel az éltető csendbe

A nap során átélt egyszerű szertartások a megszokottnál oldottabb tudatállapotba visznek, így könnyű lesz 

 • létrehoznod és megtartanod a csendet, és 
 • megálmodnod új, csodákkal teli életedet. 

🔺 A nap végére kicserélődsz és megújulsz

Az, hogy órákon át közvetlen kapcsolatban vagy a természettel, mindent felerősít és egyúttal meg is gyógyít. Ezért fogod úgy érezni a nap végére, hogy gyakorlatilag kicseréltek, és teljesen megújultál.  

🔺 Válaszokat kapsz a kérdéseidre

A zarándoklatunk egyik legfontosabb jellemzője, hogy beszélgetés nélkül, csendben megyünk. Így a csend benned is létrejön, ami pedig lehetővé teszi, hogy meghalld az inspirációt és válaszokat kapj a kérdéseidre.

🔺 Könnyen eljutsz oda, ahová menni szeretnél

Mivel egy ideális létszámú csoport részeként veszel részt a zarándoklaton, a szándékaink energiája összeadódik. Így lesz az egész folyamat sokkal könnyebb és hatásosabb, mintha egyedül élnéd át.

🔺 Jobb lesz a kedved

Természetesen egész nap mozgásban leszünk, és ez a mozgás energiát szabadít fel a testedben. Ennek hatására érezhetően jobb lesz a kedved - még akkor is, ha fizikailag esetleg elfáradtál közben. 

🔺 Energiával és lelkesedéssel töltődsz fel

Ha kellemes időjárásban van részünk, akkor egész nap töltődünk a szépségből, ami körülvesz. Ez a feltöltődés még a zarándoklat után is hosszú időre ellát energiával és lelkesedéssel. 


HŰ, MENNYI MINDEN, EZ KELL NEKEM! >>>


🔺 Az egész életedre kiható, erőt adó élményben lesz részed

A szépség persze akkor is jelen van, ha az időjárás kihívások elé állít. Ilyenkor azonban másfelé terelődik a figyelmünk: miközben igencsak kilépsz a komfortzónádból, megtapasztalod, hogy mi mindenre vagy képes. Ez pedig az egész életedre erőt adó élmény lesz.

Amikor még négynapos zarándoklatokat vezettem Pannonhalma és Tihany között, minden alkalommal rengeteg izgalmas pillanat akadt. Mégis, amire a leginkább emlékszünk, és amit a legtöbbször meséltünk el újra és újra, az két időpont. 

 • Az egyik egy szeptemberi, amikor négy napig szakadt az eső, 
 • a másik egy áprilisi, amikor egy napig gyalogoltunk szélviharban és térdig érő, szűz hóban (!) felfelé. 
Átélni nagyon nehéz volt. Sokszor úgy éreztük, hogy nem bírjuk tovább. De mégis bírtuk, és este örömmel ünnepeltük a győzelmet. 

Utólag már azt is láttuk, hogyan tett mindannyiunkat 

 • erősebbé, 
 • kreatívabbá és 
 • bátrabbá 
ez az élmény. Előfordulhat, hogy most ugyanilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalat vár ránk. Erre emlékeztesd magad, amikor a komfortzónád visszahúzna, és lebeszélne arról, hogy átadd magad ennek a rendkívüli és megismételhetetlen élménynek. 

🔺 A vágyott változás megtörténik

Már csak azért is érdemes kilépned a komfortzónádból, mert végig biztonságban leszel, tehát bátran átadhatod magad a folyamatnak. Vigyáz ránk a föld és az erdő, az összes tündér, manó és unikornis, no meg persze a Szentlélek energiáján keresztül az egész nem látható világ. 

És természetes, hogy rám is számíthatsz, mint tapasztalt vezetőre. 

 • Az önismereti utat 34 éve, a spirituális utat - A csodák tanításán keresztül - 21 éve járom és mutatom azoknak, akik szívesen követik pont az én lámpásom fényét. 
 • 18 éves tapasztalatom van a szertartások megtervezésében és levezetésében.
 • 6 éven keresztül vezettem négynapos zarándoklatokat (évente négyszer) Pannonhalma és Tihany között Sebők Zsolttal együtt. 
 • 2022-ben pedig elindítottam az egynapos zarándoklatok sorozatát, hogy mélyen átélhessük a természet változásait, és ezzel összehangolódva könnyedén megvalósítsuk a saját álmainkat is.
Így aztán biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben leszel. Ez támogat abban, hogy nyugodtan beleengedd magad a zarándoklat folyamatába, és lehetővé tedd, hogy a vágyott változás megtörténjen. 

Megújulva léphetsz tovább


Idézd most fel az egyik álmodat, amely régóta megvalósulásra vár.

Aztán egy pillanatra képzeld el, hogy milyen lenne az életed, ha az idén megtörténne, amit szeretnél.

 • Mi lenne másképp?
 • Milyen érzést okoz mindez?
 • Felszabadultságot érzel?
 • Vagy megkönnyebbülést? Örömet? Elégedettséget?
 • Vagy ezeket mind, egyszerre?
 • Érzed, hogy minden lehetséges?

Aztán ezt az érzést sokszorozd meg – hiszen nem egy, hanem több álmodat fogjuk elindítani a megvalósulás útján ezen a napon.

Majd gondolj arra is, hogy milyen remek társaságban töltöd ezt a napot – lesznek megható pillanatok és lesznek hangos nevetések is. Érezd át, mennyi örömmel tölt el mindez.

És aztán képzeld el magad körül a téli erdőt, amely már álomba merült, és ahol szinte tapintható a csend. Hiszen ez az állapot táplálja mostantól az újjászületést.

Érezd a biztonságot adó erőt, amely a földből, a fákból, és magából a csendből árad.

Engedd, hogy eltöltsön a harmónia és az egyensúly érzetével az, hogy ezen a fontos fordulóponton összehangolódtál a természet energiáival. 


DE JÓ, MÁR ALIG VÁROM! >>>


A magadra szánt idő többszörösen megtérül


✅ Mit gondolsz most: az, hogy  végre megtapasztald a csendben rejlő erőt, megéri-e neked, hogy ennek szentelj egy, a természetben töltött napot?

✅ Vajon érdemes-e energiát szánnod arra, hogy egyetlen nap alatt megkapd a választ életed éppen legfontosabb kérdéseire? 

✅ Szívesen befekteted-e a részvételi díj összegét - 15.900,- Ft-ot – abba, hogy erővel töltődj fel és megálmodd felszabadult, új életedet?

Ha a válaszod igen, akkor gyere, várlak!


Hogyan lehet jelentkezni? 

A zarándoklat részvételi díja: 


Ft 15.900,- 

  

Ha szeretnél velünk tartani, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot.


JELENTKEZEM! >>>


A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. (A résztvevők maximális létszáma 12 fő.)

Ezért kérlek, a részvételi díj összegét utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen a zarándoklat résztvevőjévé. 

Ha az átutalásod külföldi számláról érkezik, akkor kérlek, ezt jelezd a jelentkezési lapon, majd feltétlenül várd meg a visszajelző e-mailt. Ebből tudhatod meg, hogy milyen módon érdemes az átutalást elindítanod ahhoz, hogy

 • a lehető leggyorsabban és
 • a lehető legkisebb költséggel érkezzen meg.

Jelentkezésed beérkezte után (24 órán belül) az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.

Ha a zarándoklatra mégsem tudnál eljönni, az átutalt összeget nem tudom visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is.


VÉGRE! MÁR RÉGÓTA VÁRTAM ERRE! >>>


És még néhány fontos kérdés

 

Hol lesz a zarándoklat?

Pilisszentkeresztről, a temető melletti parkolóból indulunk 09:00 órakor, és ide érkezünk vissza a délután folyamán. 07:30 órakor találkozunk a Vörösvári úti McDonald's étteremben, ahonnan csak annyi autóval megyünk tovább, amely a létszámtól függően feltétlenül szükséges. Innen 08:15-kor indulunk, hogy időben Pilisszentkeresztre érjünk. A korai indulásra azért van szükség, mert ilyenkor télen jóval hamarabb sötétedik.

Fontos, hogy aznapra már ne tervezz semmilyen programot. Ennek két oka van:

1. A zarándoklaton sok belső folyamat indul el, és az a jó, ha meg tudod adni  magadnak a teret, hogy ezeket feldolgozd. Az az ideális, ha utána nem kell sietned sehova, és nincsenek fontos találkozóid, azaz az estét töltheted egyedül is, ha ahhoz van kedved. 

2. Az időjárás alakulása, az útvonal, és a zarándoktársak állóképessége tartogathat meglepetéseket, így előfordulhat, hogy az utunk tovább tart a tervezettnél. Ilyenkor is jól jön, ha nem okoz benned plusz aggodalmat az, hogy vajon időben odaérsz-e valahova, ahol várnak rád.

Mennyit megyünk? Milyen nehéz a terep?

Az útvonal 16 km. Vannak szakaszok, ahol emelkedőn megyünk fölfelé, és vannak olyanok, ahol lejtőn megyünk lefelé. Ezek azonban nem túl meredekek, ezért nem megerőltetőek. Végig egyenletes földúton vagy kijárt ösvényeken haladunk.

Ezzel együtt fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy mennyit bírsz. Lakott területről indulunk, de aztán elhagyjuk azt, és egy idő után már nem tudsz visszafordulni. Ha velünk tartasz, ezt a távot mindenképpen végig kell járnod.

Az emelkedők, a lejtők, az időnként köves vagy sziklás talaj, és a szűk ösvények miatt az is fontos, hogy az egyensúlyodat is képes légy megtartani. 

Amikor pihenőt tartunk, akkor a földre ülünk. Így kérlek, gondold végig azt is, hogy a leülés, felállás és a földön ülés olyasmi-e, ami könnyen megy neked.

Hogyan öltözzek?

Melegen és rétegesen. Fontos, hogy akkor se fázz, amikor éppen megállunk vagy leülünk valahol. És az is fontos, hogy amikor kimelegszel, akkor tudj változtatni a ruházatodon. Kényelmes túrabakancsban vagy sportcipőben érkezz.

Mit vigyek magammal?

Mindent hátizsákban hozz, hogy szabadon mozoghass. 

 • Legyen nálad egész napra való étel, és legalább 1 liter víz. 
 • Hozz esőkabátot, és valamit, amire le tudsz ülni egy padon vagy a fűben, akkor is, ha hideg van. 
 • Ha esős, havas, sáros vagy nagyon szeles az idő, akkor esőnadrágra vagy vízhatlan lábszárvédőre (kamáslira) is szükséged lehet. 
 • Legyen nálad egy füzet és egy toll, hogy le tudd írni, amit fontosnak érzel.
 • És persze hozz magaddal sapkát, sálat és kesztyűt is.

Miután a részvételi díjad beérkezett, egy részletes leírást küldök arról, hogy mivel készülj.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu 

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta

JELENTKEZEM! >>>


A további zarándoklatok időpontjai:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése