2021. szeptember 24., péntek

A szabadság első lépcsője: 9 alkalmas találkozósorozat


 A SZABADSÁG
ELSŐ LÉPCSŐJE
9 alkalmas találkozósorozat 

Időpont: 
okt. 14 - dec. 9. 
csütörtökönként, 
18.00-20.00 


Helyszín: Budapest, XIII. kerület, a Nyugati pályaudvar közelében. 

Jelentkezési határidő:
október 12. kedd, 21.00 óra
 

Szabadság - Bizalom - Hazatérés

Szeretsz önmagad megismerésével foglalkozni, és az élet nagy kérdésein elmélkedni

Szeretnéd a felismeréseidet és a megtapasztalt csodákat másokkal megosztani és néhány kérdésedre választ kapni?

De ritkán vagy olyan társaságban, ahol ezt biztonságban megteheted? 

Félsz, hogy megítélnek, csodabogárnak néznek, nem figyelnek rád?   

A szabadság első lépcsője találkozósorozaton elkerülheted mindezt, és úgy fogod érezni, hogy hazaértél, és végre önmagad lehetsz. 

E szeretetteljes, örömteli és megtartó közeg hatására felszabadulsz, és az életedben konkrét, pozitív változások indulnak el. 


Miről szól?   

Vajon kitalálod-e, hol található A csodák tanításában az alábbi részlet?

Jelen eszmék bármelyike önmagában is elegendő a megváltáshoz, ha igazán a magadévá teszed. Bármelyik eszme elegendő ahhoz, hogy veled együtt magát a világot is megszabadítsa minden kötöttségtől, és ismét előhívja bennünk Isten emlékezetét.

Ezekre a mondatokra minden alkalommal felfigyeltem, amikor a leckék végzésekor ehhez a részhez értem. Mindig el is határoztam, hogy különös figyelemmel fordulok ezekhez a leckékhez, ám a mindennapok forgataga végül elsodort, és nem sikerült olyan mélységben átélnem őket, ahogy szerettem volna. Most viszont eljött az idő. 

Az inspiráció még 2018-ban érkezett, amikor először indítottam olyan találkozósorozatokat, ahol intenzíven elmélyültünk egy-egy lecke anyagában. Ekkor jutott eszembe a fenti néhány sor, amit a VI. Áttekintés 1. bekezdésében, a 201. lecke előtt olvastam. 

A 180-200 leckék ugyanis annyira fontosak, hogy – miután 20 napon át egyenként foglalkoztunk velük – A csodák tanítása arra kér, hogy az áttekintésben újra egy-egy napot szánjunk mindegyikre. 

A szabadság első lépcsője tehát egy három részes sorozat első része, amelyben e húsz leckéből az első hetet vesszük sorra, ezeket:

181. Bízom testvéreimben, akik egyek velem. 

182. Egy pillanatra megpihenek, és hazatérek. 

183. Isten Nevét és a saját nevemet szólítom. 

184. Isten Neve az én örökségem. 

185. Vágyom Isten békéjére. 

186. A világ megváltása rajtam múlik. 

187. Megáldom a világot, mert megáldom magamat. 


Kinek szól? 

Ez a program neked szól, ha a fenti 7 lecke címét elolvasva bármelyiknél is megdobbant a szíved, megszólított a szépsége, és felerősödött benned a vágy, hogy ténylegesen megtapasztald, mit is jelent ez. 

Neked szól, ha szeretnél utánajárni, vajon miért írja azt A csodák tanítása, hogy ezen leckék „bármelyike önmagában is elegendő a megváltáshoz”. 

Neked szól, ha szeretnéd jobban érteni, hogy mit is jelentenek valójában azok a szavak, amelyek ezekben a leckékben szerepelnek: 


 • bizalom, 
 • hazatérés, 
 • Isten Neve, 
 • örökség, 
 • béke, 
 • megváltás, 
 • áldás. Neked szól, ha szeretnél elmélyülni A csodák tanításában, és megengedni a szavaknak, hogy a maguk gyengéd módján átformálják az életed. 

Neked szól akkor is, ha még egyáltalán nem, vagy csak keveset foglalkoztál A csodák tanításával: ez a 7 lecke, és a találkozókon kialakuló remek csapat elegendő inspirációt biztosít majd a folytatáshoz. 

És persze neked szól akkor is, ha már „öreg róka” vagy, sok mindent tudsz, és örömmel megtapasztalod, mennyi mindent hozzátesz az eddigiekhez az, ha ebben a 7 leckében elmélyülsz.   

Végül pedig neked szól, ha résztvevője voltál (vagy most is résztvevője vagy) egy vagy több online műhelyemnek, és és örömmel veszed, hogy végre lehetőség adódik a személyes találkozásra is. 


Miért érdemes eljönnöd? 

Azt biztosan te is tudod, hogy A csodák tanítása egyéni munkára készült. A tapasztalat mégis az, hogy ha összegyűlünk néhányan, akkor az egész folyamat sokkal könnyebb, szórakoztatóbb és hatékonyabb. 

Ezeket a leckéket rendkívüli mélységben fogod megtapasztalni, ami rendkívüli felismeréseket és pozitív változásokat hoz. 

Egy fantasztikus csapat tagja leszel, akikkel öröm együtt lenni. Itt minden héten azzal tölthetsz két órát, hogy egy szeretetteljes, inspiráló közegben olyan témákról beszélgethetsz, amelyekről talán másokkal nem nyílik alkalmad eszmét cserélni. 

A folyamat hatására egyre inkább Isten szemével tekintesz magadra, így növekszik benned a megbocsátás, az elfogadás, a szeretet.   

Egyre inkább képes leszel rábízni magad az isteni gondviselésre. 

Álljon itt most két olyan visszajelzés, amit olyanoktól kaptam, akik valamelyik találkozósorozatom résztvevőjeként már velem tartottak. Azért osztom meg veled ezeket, mert ugyanerre számíthatsz A szabadság első lépcsője találkozósorozaton is. 

➤  A találkozósorozat végére olyan csokor bizonyosságot kaptam az örömteli élethez, hogy alig bírtam el. Akár a saját élményeimet idézem fel magamban, akár a társaim beszámolóira gondolok vissza, még mindig borzongok az örömtől és a meg6ódottságtól. Nagyon hálás vagyok, hogy létrejött ez a program, és a részese lehettem. 
Egy esszenciát kaptam A csodák tanításából. Még mélyebbre ereszkedtek a gyökereim a belső nyugalmamba. Természetessé és elengedhetetlenné vált, hogy minden körülmények között Istenre figyelve döntök. Még személyesebb és közvetlenebb, még élőbb lett a hitem.
Olyan magasságokból illetve mélységekből tudtam ránézni a személyes történetemre, amire nem is számítottam. Azt érzem, hogy több éves terápiás munkát váltottak ki az 1üttlétek. Mindez könnyed, jókedvű és őszinte légkörben történt.
Hálás vagyok, hogy részt vehettem ebben a csodálatos kalandban. Elkápráztatott, megdöbbentett, elvarázsolt és új perspektívát adott a 7köznapjaimhoz.  Hálásan  köszönöm Krisztának a biztonságos és stabil hátteret. Vágj bele te is, nem fogod megbánni. Sőt! (Csajági Ildikó)
🌟
A csodák tanításával egy jó ideje "nézegetjük egymást", de még nem veselkedtem neki a 365 napos lecke-sorozatnak. Ezért is jött kapóra ez a találkozósorozat, mely több kiemelt leckét dolgoz fel.
Számomra maga a szöveg és annak feldolgozása mély megéléseket hozott, az első alkalommal feljegyzetelt várakozásaimat szinte kivétel nélkül teljesítette - pedig (mások szerint is) nem volt alacsonyan a léc. 😊
Külön ajándék volt a csoport, mely olyan egységgé alakult, mely ritkán adatik meg (a személyes tapasztalatom szerint). Köszönöm Krisztának ezt az újítást, a társaknak az együtt utazás élményét.
Mindenkinek javaslom, aki ismerkedni szeretne a Tanítással és van kurázsija az "ütősebb" dolgokhoz. (Szabó Péter) 


Hogyan zajlanak a találkozók? 

Minden alkalommal két órát töltünk együtt, 18.00-20.00-ig. 

Megbeszéljük az élményeinket az adott leckével kapcsolatban, megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, és persze játszunk, sokat nevetünk, és egyre inkább megszeretjük egymást, és egymásban magunkat. 

Hétről hétre megtapasztaljuk, hogy A csodák tanításával végzett komoly, belső munkát könnyedén és lazán is át lehet élni, amelyet rendkívüli módon felerősít a társak megtartó, támogató jelenléte.   

A találkozó végén Joel Osteen: Wake Up to Hope (Reménnyel ébredj) című könyvéből fordítok le és olvasok fel egy rövid fohászt – ezzel áldjuk meg az előttünk álló hetet. 

A találkozók között egy zárt Facebook csoportban tartjuk a kapcsolatot, ahol hirtelen felmerülő, azonnali választ igénylő kérdésekre kaphatunk választ. Itt osztjuk meg azokat a további, inspiráló anyagokat (könyveket, filmeket, művészeti alkotásokat), amelyek a találkozókon szóba kerültek. 


Miért A szabadság első lépcsője a neve? 

Azért „első” lépcső, mert a 20 lecke közül az első héttel (181-187) foglalkozunk. Lesz majd második (188-194) és harmadik (195-200) lépcső is. 

És azért a „szabadság” első lépcsője, mert ez a 20 lecke a szabadságba visz el minket:
Miközben gyakorlataink által napról napra az Általa kijelölt cél felé haladunk, ne feledkezzünk meg arról, Kinek is adtuk gyakorlatainkat; hagyjuk, hogy megtanítson minket arra, hogyan haladjunk előre, mert bízvást bízhatunk abban, hogy Ő majd megtalálja a módját, hogy minden egyes gyakorlatunk a szabadság szerető ajándékává váljon a világ számára. (MF. VI. Áttekintés, 7. 4.) 

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel? 

A szabadság első lépcsője 9 alkalmas találkozó sorozat részvételi díja   


39.900,- Ft. Mit tartalmaz ez az összeg? 

 • Nyomtatott, fűzött formában ennek a 7 leckének a teljes szövegét Sarkadi Kriszta fordításában; 
 • ugyanebben a kiadványban megfelelő mennyiségű jegyzetlapot is; 
 • a leckékhez szorosan kapcsolódó, és azokat magyarázó, válogatott részleteket a Törzsszövegből; 
 • egy letölthető, mindennapi hallgatásra javasolt meditációs hanganyagot;
 • a program szakértő levezetését beszélgetéssel, játékokkal, gyakorlatokkal; 
 • a helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
Így – ha még nincs meg, akkor – egyelőre nem szükséges megvásárolnod A csodák tanítása könyvet: majd akkor lesz rá szükséged, amikor a találkozásaink után önállóan folytatod tovább a gyakorlást.   


Igen, szeretnék ott lenni, mit tegyek?  

Ha szeretnél A szabadság első lépcsője találkozósorozat résztvevője lenni, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot. 


A helyedet a részvételi díj (vagy az előleg) átutalásával tudod biztosítani. 

Ezért kérlek, a választott összeget utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen A szabadság első lépcsője találkozósorozat résztvevőjévé. 

Jelentkezésed beérkezte után (24 órán belül) az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

Ha a találkozó sorozatra mégsem tudnál eljönni, az átutalt összeget nem tudom visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak. 

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 

Ha az előleg átutalását választod, akkor kérlek, gondoskodj róla, hogy a második részlet legkésőbb október 20-án, szerdán, megérkezzen, vagy pedig hozd magaddal a második találkozóra. 

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése