2022. október 17., hétfő

Támogasd a munkámat - légy a mecénásom 🍀

A szavaitok mély hálával töltenek el

💦 Köszönöm neked azt a rengeteg inspiráló, mindig a lehető legjobb pillanatban érkező írást, ami többek között abban segített, hogy hét év keresgélés után végre itt tartok!  (Ibolya)

💦 Sok-sok e-mailt kapok tőled, ami új nekem, s nagyon örülök! Köszönöm. Isten áldjon, vezessen, szeressen! (Judit)

💦 Drága Kriszta! Hálásan köszönöm a „dalt” és a hozzá kapcsolódó imát. Most nagyon aktuális számomra a heti megerősítő üzenet is. (Gyöngyi)

💦 Köszönöm szépen Kriszta a bátorítást, a megerősítést, jókor érkezett. (Katalin)

💦 Kedves Kriszta! A mai ima különösen megérintett. Csodálatos, bátorító ajándék. Köszönöm. Áldás. (Mária)

Sok ilyen e-mailt kapok, és nagyon jólesik olvasni mindegyiket. Rendkívüli örömmel tölt el a tudat, hogy mindaz, amit teszek, hatással van rád, az olvasómra, és jobbá teszi az életedet.


Boldogság tudni, hogy fontos nektek, 

amit nyújtani tudok

Rendkívül megtisztelő, hogy kapok ilyen e-maileket is:

Egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam meg a lehetőséget, hogy megismerjem a honlapodat. Nekem Facebook profilom nincs, így csak e-mailben tudom a gondolataidat olvasni. Nagyon sokat adott eddig is, ez alatt a pár nap alatt, remélem, tudod majd továbbra is küldeni.  Hozzájárulást szívesen küldök, ha megírod, hogyan. Köszönöm az eddigi segítségedet.  (Zsuzsanna)

Drága Kriszta! Hatalmas hálával köszönöm mindazt, amit kapok-kapunk Tőled! Szinte végtelen idővel, figyelemmel és energiával, tudással és tapasztalattal vezetsz bennünket az Úton egy boldog, békés élet és Isten felé. 

A Tőled kapott végtelen szeretet és támogatás nem fejezhető ki pénzzel. És az is nyilvánvaló, hogy nem a pénzért adod mindazt, amit Tőled kapunk. DE most a 3D-ben az életünkhöz pénz kell. Jelenleg - és nem tudjuk meddig és milyen mértékben - az infláció miatt egyre több pénz kell ahhoz, hogy a fizikai létünkhöz megszerezhessük a szükséges dolgokat. 

Ezek a gondolatok már hónapok óta munkálkodnak bennem ahhoz, hogy megírjam a javaslatomat: adhassunk adományt bármikor és bármennyit, függetlenül az online műhelyek részvételi díjától. Így mindenki annyival támogat, amennyivel akar, és tud. 

Kérlek, írd meg, mit gondolsz a javaslatomról, és azt, hogy milyen formában tudok segíteni abban, hogy ez mielőbb megvalósuljon. Szeretettel ölellek és kívánok szép és békés napokat! (Edit)

Így most – a szívemben mélységes hálával, hogy ez egyáltalán felmerül bennetek -  létrehoztam ennek is a lehetőségét.

 

Ha szeretnél támogatni, most már megteheted

Amikor legelőször megkérdezte tőlem valaki, hogy miképpen viszonozhatná azt a sok jót, amit készítek, és amit ő olyan nagy örömmel használ, azt válaszoltam, hogy azzal, ha vásárol valamit tőlem.

Így téged is arra bátorítalak, hogy ha megtetszik valami, amit éppen ajánlok (egy online műhely, egy könyv, vagy valamilyen személyes találkozó), akkor rendeld meg és leld benne örömödet.

Ám előfordulhat, hogy ez mégsem járható út neked, és ezért hoztam létre magát a támogatás lehetőségét is.

🚩 Hiszen lehet, hogy már mindent megvásároltál tőlem, mégis úgy érzed, hogy mindaz, amit kaptál, sokkal többet ér, mint amit az eddig átutalt pénzösszeggel ki lehetne fejezni.

🚩 Az is lehet, hogy még a legolcsóbb termékem is túl drága most neked, így nem tudod megvenni, mégis van egy kisebb összeg, amit viszont szívesen eljuttatnál hozzám.

🚩 Előfordulhat, hogy bármit is kínálok, nem szólít meg egyik sem. Így arra nem érzel indíttatást, hogy megvásárolj valamit, ám arra igen, hogy valamilyen módon támogasd a munkám.

🚩 És megtörténhet az is, hogy a sokféle ingyenes anyag, amit 

  • a weboldalamon, 
  • a Facebook oldalaimon, 
  • az Örömhírmondóban és 
  • az Instagram oldalamon 
kínálok, bőven elegendő neked ahhoz, hogy a saját utadon folyamatosan és örömmel haladj. Így egyelőre nincs szükséged arra, hogy ezeken felül megvásárolj valamit, ám mindazért, amit így kapsz, szívesen mondasz köszönetet anyagi formában is.

Egyszóval, ha bármikor is úgy érzed, hogy kedved és lehetőséged van arra, hogy egy általad meghatározott – akármilyen pinduri vagy akármilyen hatalmas – összeggel (hiszen a csodák között nincsenek nagyságrendbeli különbségek) támogasd mindazt, amit teszek, akkor erre mostantól adott a lehetőség.


Amikor támogatsz valakit, azzal 

magadnak is adsz

Biztos vagyok benne, hogy másokat is támogatsz valamilyen módon, ezért már megtapasztaltad, hogy ezzel magadat is támogatod: 

 Az öröm érzése tölt el, amitől az egész napod jobban sikerül.

Úgy bántál valakivel ahogy  - feltételezem – szeretnéd, hogy veled is bánjanak, így megnyitottad magad a hozzád érkező ajándékoknak.

Lehetővé tetted, hogy valaki, aki fontos neked, érezze a szeretetedet és a támogatásodat.

Mindezek ahhoz járulnak hozzá, hogy a te életedben is megnyíljanak azok a csatornák, amelyeken beáramolhat mindaz, amire vágysz.


Én is megajándékozlak

Amikor idáig értem az írásban, muszáj volt tudomásul vennem, hogy bizony, még mindig vannak bennem korlátozó hiedelmek azzal kapcsolatban, hogy vajon szabad-e elfogadnom, amit valaki adni akar nekem. Szabad-e felhasználnom egy olyan összeget, amiért „nem dolgoztam meg”?

Úgyhogy ezzel még van feladatom, de addig is, amíg meggyógyítom magamban, hadd adjak neked egy ajándékot viszonzásképpen a támogatásodért.

A 365 csodahaiku című könyvemből kiválasztottam az egyik kedvencemet:

Öröm és béke

Hatja át az életem:

Önmagam vagyok.

Áprilisban ezt küldöm el neked egy gyönyörű, színes kép formájában, amit

  • kinyomtathatsz, hogy mindig lásd,
  • bekeretezheted és ajándékba adhatod,
  • a telefonod kezdőképernyőjére is kiteheted. 

Minden hónapban egy másik csodahaikuból készült kép lesz az ajándék, így, ha többször nyílik alkalmad arra, hogy a támogatóm légy, akkor egész gyűjteményed lehet ezekből a rendkívüli gondolatokat megjelenítő, jókedvre derítő képekből.


Téged is gazdagít, amikor mecénássá válsz 

Már azért is mélységesen hálás vagyok, hogy végigolvastad ezt az oldalt, azaz fontolóra vetted a támogatás lehetőségét. 

Ha úgy érzed, hogy igen, szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, akkor kérlek, kattints a MECÉNÁS LESZEK! feliratra, töltsd ki és küldd el a megjelenő űrlapot. 

Erre azért van szükség, mert nincs sem alapítványom, sem egyesületem, így a tőled érkező összegről ugyanúgy számlát fogok kiállítani (a Mecénás online műhelyről 😊), mintha vásároltál volna valamit. Ezért kérlek, az átutalásod közleményébe írd is be 

  • a nevedet, és
  • ezt: MECÉNÁS.

 MECÉNÁS LESZEK! >>>


Mit jelent a mecénás? 

  • Olyasvalaki, aki a rendelkezésére álló anyagi eszközökkel egy jó ügyet támogat. 
  • A művészetet pártfogolókra is mondják ezt, akik írók és más művészek alkotó tevékenységét anyagilag segítik és támogatják.

A szónak van egy nem hivatalos jelentése is: egy mecénás nyilvánvalóan gazdag, hiszen hogyan is támogathatna másokat, ha neki magának sem lenne elegendő. 

Így mostantól valahányszor anyagilag támogatsz valakit, emlékeztesd magad, hogy ez azt jelenti: 

mecénás vagy, tehát gazdag vagy, azaz megteheted, hogy a rendelkezésedre álló anyagi erőforrásokból másoknak is adj. 

Aztán csak figyeld, ahogy ez a gondolat fokozatosan meggyőződéssé válik benned, és valóban egyre növekvő bőséget hoz az életedbe.


MECÉNÁS LESZEK! >>>


✅ A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz az általad választott összeg átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz – ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

✅ Az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. (Így nem kell figyelned a felugró ablakra, ha nem szeretnél.)

✅ Amint az átutalásod megérkezett, erről visszajelző levelet írok, és kiállítom a számládat (céges átutalás esetén is).

✅ Ennek az e-mailnek a mellékleteként küldöm el neked az ajándékodat, az aktuális csodahaikuról készült, nyomtatható képet is.

FONTOS: Ha úgy tűnik, hogy nem érkeznek meg hozzád a leveleim, akkor feltétlenül nézd meg a Promóciók és a Spam mappádat, mert előfordul, hogy a levelező rendszered oda rejti el őket.

😊 ÉS EGY JÓ HÍR: Ezt az űrlapot csak egyszer kell kitöltened. Az adataidat megőrzöm, így ezentúl bármikor elindíthatod az átutalásodat az e-mailben elküldött névre és számlaszámra. Ha közleménybe beírod

  • a nevedet, és azt, hogy
  • MECÉNÁS, 
akkor tudni fogom, hogy miről van szó, és már küldöm is a számládat, meg az ajándékodat. 

MECÉNÁS LESZEK! >>>


Köszönöm neked! 💖

Szeretettel, 

Sarkadi Kriszta


1 megjegyzés: