2024. január 22., hétfő

Új kezdetek – online műhely megújult életed kibontakozására


Most átadhatod magad a gyengéd megújulás 

felemelő energiájának

A február 1-től március 20-ig tartó időszak a természetben is, és a mi lelkünkben is az új kezdet ideje. 

Az ezt megelőző hat hétben leginkább arra vágytunk, hogy 

  • behúzódhassunk a csigaházunkba, 
  • sokat lehessünk egyedül és csöndben, 
mert csak így hallhattuk meg szívünk halk hangját, amint elsuttogja legtitkosabb és legfontosabb, a leginkább megvalósulásra méltó álmainkat. 

Mostanra pedig már olyanok vagyunk, mint a földbe szórt mag: amikor eljön az ideje (azaz most), megpattan a külső, szoros burok, és a kis csíra-kezdemények elindulnak a földben fölfelé, a fény felé. 

Ebben a folyamatban lesz 

  • támogató, 
  • ötletekkel ellátó, és 
  • jókedvre derítő vezetőd ez az online műhely.

 

Fedezd fel azt az 5 minőséget, amely 

elhárít előled minden akadályt

Mostanra talán már tudod (vagy legalábbis sejted), hogy milyen fontos álmok és célok felé szeretnél haladni ebben az évben. Ezért mostantól az kerül előtérbe, hogy elháríts minden olyan belső akadályt, amely visszatarthatna ezen az úton. 

Az online műhely 5 olyan lépcsőn vezet végig, amelyek abban támogatnak, hogy ez a belső nagytakarítás könnyedén megtörténjen. Arra nyílik lehetőséged, hogy mélyen összekapcsolódj azokkal az energiákkal, amelyek elindítanak az álmaid megvalósulásához vezető úton: 

  • az ártatlansággal, 
  • a gyógyulással, 
  • a játékkal, 
  • a gyengédséggel, és 
  • az új kezdetek izgalmával.

 

IGEN, JÖVÖK MÁRIS! >>>

 

Töltődj fel az új kezdetek 

természetes energiájával, hogy 

könnyű legyen elindulnod az álmaid felé

Az online műhelyben átéltek hatására: 

Visszaemlékszel eredendő ártatlanságodra (sőt, mindenki máséra is), és megbocsátod mindazt, amiről úgy érzed, elkövették ellened, és mindazt, amivel úgy érzed, te ártottál másoknak.

➤ Meggyógyítod azokat a sebzettségeket, amelyeket eddigi életed során begyűjtöttél, és elengeded a haragot és a bűntudatot, amelyet eddig súlyos puttonyként cipeltél.

➤ Összekapcsolódsz belső, gyermeki éneddel, és újra megtapasztalod a játék örömét. Kipróbálod, milyen az, amikor az egész életedet egy könnyed játéknak tekinted, ahol mindenkinek az a célja, hogy a lehető legboldogabban éljen, és a lehető legtöbb örömet okozza a szeretteinek.

➤ Átéled valódi lényed finom és gyengéd aspektusait, és ráébredsz: minél szeretetteljesebben bánsz magaddal és másokkal, annál nagyobb a belső erőd. Ez a belső erő teszi ugyanis lehetővé, hogy ne félj gyengédnek lenni, hanem bátran és kedvesen adj magadból.

➤ Lehetővé teszed, hogy mindaz, amire vágysz, most elkezdjen megvalósulni. A kinti világban ez még nem látszik, de benned már zajlik az átalakulás és a megújulás.

A legfontosabb ebben az időszakban az, hogy átadd magad ezeknek a történéseknek és megtapasztalásoknak. Az online műhely gyakorlatainak végzése közben ez az átengedés könnyedén megtörténik, mert megteremtesz magadnak egy olyan teret, ahol kifejezheted abbéli szándékodat, hogy örömmel együtt áramolsz ezzel az energiával.

Így mindezek hatására fokozatosan 

  • egyre könnyebbnek érzed az életedet, és 
  • egyre inkább eltölt annak az érzése, hogy valóban minden lehetséges.


 DE JÓ, MÁR ALIG VÁROM! >>>

 

Ezek a praktikák egész évben 

magasan tartják az energiaszintedet

Az online műhely mindegyik gyakorlatát érdemes legalább egyszer átélned február 1. és március 20. között. De ez után is, mindig a rendelkezésedre állnak, így bármikor visszatérhetsz hozzájuk, amikor csak szükségét érzed a feltöltődésnek. Lássuk, mi mindenből válogathatsz:

➤ Meditációk:

1. Az Új kezdet meditációban nagyon mélyre utazunk, hogy felfedjük azokat a képeket, gondolatokat és érzéseket, amelyeket önmagaddal kapcsolatban őrzöl. Ezeket a képeket fel lehet frissíteni, át lehet alakítani, és ki lehet cserélni. 

Amint kialakítottad az új képeket, képes leszel te magad is olyanná válni, amilyennek az új képekben látod és érzékeled magad. Amint az új gondolatokkal átitatod az aurádat (a testedet körbevevő energiamezőt), kiküldöd őket a világba, így már nem csak te magad, hanem mások is ezt a megújult énedet fogják megtapasztalni.

2. A Belső gyermek meditációban felvesszük a kapcsolatot belső gyermekeddel, aki egy megszentelt hely őrzője a szívedben. Ő képvisel téged a legnyitottabb és legsebezhetőbb állapotodban. 

Amikor segítesz belső gyermekednek, hogy szeretve és biztonságban érezze magát, a szíved kinyílik, és virágba borul. Így teszel szert bátorságra ahhoz, hogy megújult életed ösvényén megtedd az első lépéseket.

3. A Napindító fohász egy olyan hanganyag, amelyet érdemes minden reggel meghallgatnod. Energiával és lendülettel tölt fel, így biztosítva, hogy mindig érezd az isteni támogatást, és könnyedén haladj az utadon.


➤ Írásgyakorlat:

Az írásgyakorlat hanganyagában olyan tisztázó kérdéseken vezetlek végig, amelyek segítségével megnyitod magad a lehetőségeknek. 

Amikor az egyik álmodra vonatkozóan megválaszolod ezeket a kérdéseket, 

  • eltakarítasz az útból minden akadályt, és 
  • elkezdődik a megvalósulás. 
Könnyű lesz észrevenned és megragadnod a lehetőségeket, és mindig tudni fogod, hogy mi a következő lépés. 

Aztán ha van kedved, használd az írásgyakorlatot újra és újra, hogy minden egyes vágyaddal kapcsolatban kitisztuljon a kép.

 

➤ E-könyv

A bármelyik okoseszközödön olvasható könyvben összegyűjtöttem neked a legfontosabb tudnivalókat a február 1. és március 20. közötti időszakról, azaz az új kezdetek időszakáról. Amikor elolvasod, önkéntelenül is ráhangolódsz erre a lelkesítő energiára.

Leírtam benne egy mini-szertartást, amivel megszentelheted ezt az időszakot. Az utolsó lépését megismételheted mindennap, így ez az egyszerű „rituálé” a szokásoddá válik, és fokozatosan megteremti az örömteli, új kezdet lehetőségét.

Készítettem neked egy gyorsan és könnyen alkalmazható megbocsátás gyakorlatot A csodák tanítására építve. Arra az esetre, ha a bűntudat vagy egy régi sérelem tartana vissza attól, hogy élj az újrakezdés lehetőségével.

A könyvben összegyűjtöttem azokat részleteket A csodák tanításából, amelyek kifejezetten az új kezdetről szólnak. Ezek segítenek abban, hogy az új kezdet életed minden szintjén megszülessen.


➤ Videók

Összesen 6 videót készítek neked, amelyekben a következőkről lesz szó:

Összefoglalom, hogy miképpen hangolódhatsz az új kezdet energiájára a legkönnyebben, és hogyan segít ebben az online műhely.

✓ Könnyen érthetővé teszem a számodra azokat a részleteket A csodák tanításából, amelyek az új kezdetről szólnak. Megvilágítom, hogy a hallottakat hogyan tudod a hétköznapi életedben is alkalmazni annak érdekében, hogy tényleges, örömteli változást hozzanak.

✓ Elmesélem, hogy belső utunkon miért olyan fontos egyre többször megtapasztalnunk a gyermeki tisztaság állapotát, és hogyan vezet ez ahhoz, hogy spirituálisan is felnőttekké váljunk.


➤ A csoport energiája

Az egész folyamat egy Facebook tanulócsoportban zajlik, ahol figyelmünk energiájával is támogatjuk egymást a folyamatban. Itt 

  • megoszthatod velünk az örömeidet, 
  • az esetleges megtorpanásaidat, és 
  • megválaszoljuk a kérdéseidet is.


HŰ, MENNYI MINDEN, EZ KELL NEKEM! >>>

 

A szeretet lámpásaként mutatom 

neked az utat

Február elején, az új kezdetek energiájában születtem, így számomra ez egy különösen kedves időszak. Ez lehet az oka annak is, hogy rendkívüli örömmel alkotok meg minden olyan új eszközt (legyen az online műhely, könyv, találkozósorozat vagy bármi más), amire inspiráció érkezik. 

Szeretek új dolgokba fogni, és az új kezdetek energiájára építve engedni, hogy rajtam keresztül csodák szülessenek mások életében is. Boldogság tudni, hogy mindaz, amit az elmúlt 34 évben önmagamról, a tanítás és a gyógyítás módszertanáról megtanultam, ilyen nagy hasznára van mindazoknak, akikhez elérnek ezek az információk. 

És ugye tudod, hogy mindezzel nem csak a saját életünket tesszük boldogabbá, hanem az egész világot is egy jobb hellyé? 

A csodák tanítása iránti rajongásom már 21 éve (2003) óta tart, azóta vagyok a tanulója és a tanítója. Ezzel a rendkívüli könyvvel minden nap egy új kezdet – bármennyire is ismerős a szöveg, amit olvasok, biztosan rejlik benne egy új felismerés, ami új irányba indít el. Nagy öröm, hogy ebből valamennyit most megoszthatok veled is.

 

Ajándékozd meg magad egy 

rendkívüli élménnyel, és tarts velem!

 

Az Új kezdetek – megújult életed kibontakoztatása online műhely részvételi díja 


Ft 15.900,-   


Szerintem egy pillanattal se várj tovább, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.


JELENTKEZEM! >>>

 

A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz a részvételi díj átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

 A részvételi díj rendezéséhez szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked. (Így nem kell figyelned a felugró ablakra, ha nem szeretnél.)

 Amint a részvételi díjad megérkezett, erről visszajelző levelet írunk, és kiállítjuk a számládat is.

 Ez után elküldjük neked az online műhelyhez tartozó Facebook csoport linkjét, hogy csatlakozni tudj. Ebben a csoportban találod meg az online műhely tananyagát, amelyhez ezentúl örökös hozzáférésed lesz.

➤ FONTOS! Ha úgy tűnik, hogy nem érkeznek meg hozzád a leveleink, akkor feltétlenül nézd meg a Promóciók és a Spam mappádat, mert előfordul, hogy a levelező rendszered oda rejti el őket. 😊


JELENTKEZEM >>>

 

Lelkesedéssel és erővel töltődsz fel, így 

könnyű lesz megtenned az első lépéseket

Arra hívlak tehát, hogy használd ki az új kezdetek energiáját, és a lehető legtöbb módon add át magad az áramlatnak. Így azok az álmok, vágyak és célok, amik megfogalmazódtak benned, most valóban elindulhatnak a megvalósulás útján. 

Úgy fogsz visszatekinteni ezekre a hetekre, mint 

  • egy csodálatos, erőt adó időszakra, ahol 
  • az igazán fontos, pozitív változások végre ténylegesen elkezdődtek.

Ebben az online műhelyekben olyan módszereket és gyakorlatokat adok át neked, amik akár egész életed során a segítségedre lehetnek. Mégis, a legnagyobb hatást akkor éred el velük, ha most, azaz február 1. és március 20. között használod őket.


SZUPER, MÁR JELENTKEZEM IS! >>>

 

Téged bátorítanak azok is, akik 

már átéltek hasonlót

Olvasd el, mit írnak azok, akik már jártak nálam valamilyen programon.

Kedves Kriszta! Úgy érzem, ez az online műhely volt az elkövetkezendő hosszú utazásomon tett első lépésem. Olyan képeket és érzéseket kaptam a meditáció alatt, amire régóta vágyom. Most már látom a célt, és tudom, hogy mit kell éreznem, amikor elérem. 

A meditáció alatti állapot is leírhatatlan, de az utána következő is. Kitisztultak a gondolataim, elengedtem a problémákat, béke volt bennem, és mintha levetettem volna egy szemüveget, úgy tudtam a világra nézni. Tiszta volt a fejem. Láttam, érzékeltem a belső erőmet, és megnyugtató érzés volt. 

Most már látom, hogy amit a világ akar elhitetni velem, az nem a valós tény, és nem azért kapom azokat a visszajelzéseket, mert valóban megérdemlem, hanem mert nem világos az énképem. 

Mindenki környezetében vannak olyan tényezők, melyek megpróbálják elnyomni, maguk alá gyűrni azt, akiben éreznek erőt, és akivel ezt meg lehet tenni. Ha ezt hagyom, elvesztem. 

Már látom, hogy el tudom érni azt az állapotot, ahol nem a külső ingerek és reakciók befolyásolnak majd, hanem csak az, amit én kialakítok magamban. Ez nem falat jelent, csupán egy egészséges szférát, amiben lenni jó. Nekem is és a körülöttem lévőknek is. Ez a célom! Köszönöm Kriszta, szuper volt! Ági

➽ Most is mint a legelső alkalommal, lenyűgöz, hogy mennyire nyitottak, őszinték a résztvevők. Ebben a folyamatban lehetőségem van mások kertjébe is bepillantani, látni hogy mindenki a saját csatáját vívja és furcsamód, ez erőt és bátorságot ad a saját harcaim során. Vezetett meditációd alatt olyan képek, érzések jönnek elő, melyek útmutatóul szolgálnak és jó rájuk visszagondolni, akár több nap-hét után is. Vali

➽ Kedves Kriszta, minden túlzás nélkül mondhatom, végtelenül hálás vagyok az ismétlés lehetőségéért. Ahogy az lenni szokott, jókor, jó időben. 

Boldogan, elvárások nélkül vágtam bele ismét az online műhelybe. A legfontosabb eredménye: ezek a hetek egy teljesen beépülő új szokást hoztak számomra, konkrétan azt ahogy a napomat kezdem. Ezért örömmel keltem fel egy órával korábban, hogy még a külső és belső csendben, teljes nyugalomban tudjak a tanításokkal foglalkozni. 

Nyugalmat, energiát és nem mellékesen keretet adott így a napomnak.  Köszönöm! Minden jót kívánok továbbra is Kriszta! Barátsággal: Andi


JELENTKEZEM >>>


Ha lennének kérdéseid, amikre itt nem találtad meg a választ, akkor keress meg itt:

  • kriszta@igazabolszerem.hu
  • +36 20 935 4144

Én pedig várlak! 😊

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

JELENTKEZEM >>>

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése