2010. szeptember 27., hétfő

FÖLDRÉSZEKEN ÁTÍVELŐ CSODA

Kathleen Atkins Wilson, 1996 

Körülbelül két hete történt, hogy Whitney Houston annyira énekelt a lakásomban, hogy nem hallottam a telefonom hangjelzését. Pedig valaki kitartóan, többször is keresett, majd végül feladta, és pergő beszédű, lelkes hangüzenetet hagyott. Azonnal visszahívtam.

A vonal túlsó végén Pataki Pálmával találkoztam, akinek beszédét kedves, alig észrevehető akcentus fűszerezi, mivel élete nagy részét Ausztráliában és az Egyesült Államokban élte. Elmagyarázta nekem, azért hívott fel, mert dr Maisha Hazzard hamarosan Magyarországra érkezik, és meghagyta neki, hogy feltétlenül hívjon fel engem.

Meglepődtem. Nem ismerem Maisha Hazzard-ot. És fogalmam sincs, hogyan tett szert a telefonszámomra.

De aztán kiderült a kapcsolat: Maisha tanításainak fontos része az A Course in Miracles is - hétfő esténként vezeti a csoportjait. Így arra gondoltam, talán a www.miraclecenter.org oldalon megnézte, van-e valaki Magyarországon, aki szintén foglalkozik ezzel - én pedig még akkor regisztráltam azon az oldalon, amikor 2003-ban az első csoportomat elindítottam. Valószínűleg így bukkant a telefonszámomra, ahogy korábban már mások is.

Nos, a jó hír az, hogy október 8-án Maisha Budapesten tart előadást. Megtudtam róla, hogy a Beyond Belief című filmben szereplő szakértők egyike. Több mint 30 éve foglalkozik metafizikai tanulmányokkal, a hozzáállás és a viselkedés átalakításának kutatásával, valamint az érzelmi tisztulás lehetőségével a szív és az elme összekapcsolásának folyamatán keresztül. Több ezer ember használta már sikerrel a módszereit.

Október 8-án, pénteken 19.00 órakor az előadásának a címe és tartalma (ahol természetesen tolmács is lesz):


A FÉNY, AMELY MINDENHOL JELEN VAN -
FELTÁRUL AZ ÉLET TITKA A REZGÉS TÖRVÉNYÉN KERESZTÜL.

Az univerzumban minden energianyalábokból áll: a Fény apró részecskéiből, amelyek egy bizonyos frekvencián rezegnek. Rezgés az esszenciája mindennek.

A gondolataink, az érzéseink és a cselekedeteink mind sajátságos frekvenciájú rezgéssel rendelkeznek. Ez a rezgés összhangot keres bármivel, ami azonos, vagy hasonló frekvenciájú rezgést bocsát ki. Vagyis a gondolataid és az érzéseid felcsendülnek a szívedben, a szíved pedig kisugározza ezt a frekvenciát, hogy az univerzumban rátaláljon a vele együtt rezonáló, harmonikus párjára.

Az előadásban arról lesz szó, hogyan tudod lépésről lépésre feloldani érzelmi traumáidat, félelmeidet, érzelmi sebzettségedet, valamint önmagad ellen fordított haragodat.

Gyere el, és fedezd fel, hogyan tudod érzelmi állapotodat a félelem helyett örömmé, harag helyett békévé változtatni, mindössze 30 másodperc alatt!

Ismerd meg, hogyan sugározza saját érzelmeid rezgését, valamint hogyan fogadja mások érzelmeinek rezgését a szíved!

Kezdd el működtetni a rezgés törvényét, és teremts magadnak csodálatos életet!

Tanuld meg, hogyan engedheted el azokat az érzelmeket, amelyek újra és újra létrehozzák a fóbiáidat!

Sajátítsd el a személyes sikerhez vezető kvantum szív-elme technika alapvető lépéseit:
*érzelmi tisztulás,
*irányított összpontosítás,
*átalakított hiedelmek, és
*örömteli várakozás!

Helyszín: C E U Konferenciaközpont, Prága terem, 1106. Budapest, Kerepesi út 87.

Időpont: 2010. október 8.

Érkezés és regisztráció: 18.15-től.

Szeminárium: 19.00 - 21.30-ig.

Részvételi díj: Tetszés szerinti adományok, amelyek lehetővé teszik, hogy a professzor asszony munkája a világ számos országába eljusson.

Jelentkezés: palma.pataki@gmail.com.

A terem befogadó képessége miatt a résztvételi szándékodat 2010. október 6-ig kérjük, feltétlenül jelezd. 

Én nagyon kíváncsi lettem, így mindenképpen ott leszek.  Gyere el te is, találkozzunk ott!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése