ÖRÖMHÍRHOZÓ

Örömhírhozó
csodálatos 
2018-at teremtő,
öthetes 
találkozó sorozat

2018. 
január 1 - február 5. (hétfő)
VAGY
január 5 - február 9. (péntek) 
18.00-20.00

A PÉNTEKI CSOPORT MEGTELT!

Budapesten, a XII. kerületben, a Déli pályaudvar közelében.

Miről szól?

Az Örömhírhozó csoport arról szól, hogy ténylegesen megtapasztald: olyan vagy, amilyennek Isten megteremtett. Arról szól, hogy megengedd mindazon csodák megélését, amelyeket Isten neked szánt.

Már jó ideje képes vagyok leírni az ilyen típusú gondolatokat, de ez nem volt mindig így.
 • Ha nem találkozom A csodák tanításával, soha nem vettem volna a kezembe olyan könyvet, amely tele van az Isten szóval.
 • Ha nem találkozom A csodák tanításával, soha nem mélyültem volna el olyan írásokban, amelyek állandóan a Bibliából idéznek.
 • Ha nem találkozom A csodák tanításával, soha nem engedtem volna meg magamnak, hogy életem történéseit az isteni gondviselésre bízzam.
Hogy miért nem? Mert féltem. Attól féltem, hogy Isten rosszat akar nekem; hogy büntetni, bántani fog. A csodák tanítása előtt fogalmam sem volt róla, hogy 

Isten a valódi szeretet folyamatosan áradó energiamezeje, 

ezért képtelen a bántásra; képtelen a büntetésre. Azt „akarja” hogy a létező legteljesebb boldogságban, örömben, bőségben és egészségben éljek.

Azzal sem voltam tisztában, hogy ha a pokolban érzem magam, azt én teremtem, méghozzá ellenőrizetlen gondolataimmal, és régi mintákat követő szavaimmal.

Nem tudtam, hogy elmémben – az ego fecsegése alatt – ott rejlenek Isten gondolatai is, amelyek csak arra vágynak és várnak, hogy a felszínre bukkanhassanak, és örömtelivé alakíthassák az életemet.

Ma már azt is tudom, hogy ehhez nekem egyetlen dolgot kell tennem: hajlandónak lenni arra, hogy elengedjem az ellenállásomat.

Az Örömhírhozó csoport ezért arról szól, hogyan tudod ez alatt az öt hét alatt elengedni az ellenállásodat, és lehetővé tenni Istennek, hogy beváltsa a neked tett ígéreteit. 

Ennek a hat alkalmas találkozó-sorozatnak tehát az a célja, hogy összekapcsoljon 
 • a saját vágyaiddal; 
 • a teremtő erőddel; 
 • a csodákkal, és 
 • az isteni gondviseléssel.

Kinek szól?

 • Az Örömhírhozó öthetes találkozó-sorozat neked szól akkor is, ha ismered már A csodák tanítását, és akkor is, ha még sohasem hallottál róla. 
 • Neked szól, ha szeretnéd a 2018-as évedet egy erőteljes, csodákat hozó impulzussal elindítani. 
 • Neked szól, ha szeretnéd átadni az irányítást az isteni gondviselésnek, de eddig nem tudtad, hogyan tedd. 
 • Neked szól, ha szeretnél megbizonyosodni róla, hogy Isten valóban jót akar neked. 
 • Neked szól, ha életed valamely területén elakadást észlelsz, és szeretnéd visszaállítani benne a szeretetteljes áramlást. 
 • Neked szól, ha szeretnéd magadban felerősíteni a bizalmat, és hinni benne, hogy az örömteljes, boldog élet számodra is lehetséges. 
 • Neked szól, ha szeretnél rendszeresen inspiráló, lélekemelő környezetben, szeretetteljes emberek között lenni. 
 • Neked szól, ha szeretnéd megtapasztalni, hogy az élet nem küzdelem, hanem könnyed, játékos áramlás.

Miért érdemes eljönnöd?

A csodák tanításában az egyik legfontosabb állítás ez: 

Olyan vagyok, amilyennek Isten megteremtett.

Az Örömhírhozó találkozó sorozaton ezt fogjuk megtapasztalni. Valódi lényed ártatlanságát, jóságát, erejét, szeretetreméltóságát.

Ez alatt a hat hét alatt átjár annak a biztos tudata, amit Dávid fogalmaz meg Istennek a 139. zsoltárban: 
Áldalak, amiért csodálatosan megalkottál, és amiért csodálatos minden műved. 
Ráébredsz arra, mennyire áldott vagy, mennyire értékes vagy. 

Ráébredsz arra, hogy valóban szabad vagy; Isten egy mesterműve vagy.

Ahogy napról napra eltölt az ebből fakadó belső erő, fokozatosan elengeded az ellenállásodat, és megszületik benned a hajlandóság arra, hogy az életedet az isteni gondviselésre bízd.

Amint ez megtörténik, eltölt a felszabadultság és a könnyedség érzése, ettől pedig a külső körülményeid elkezdenek automatikusan átalakulni:
 • egészségesebbé válik a tested;
 • a kapcsolataid szeretetteljessé alakulnak;
 • egyre nagyobb örömödet leled a mindennapjaidban;
 • bőségesen áramlik hozzád minden, amire szükséged van, és minden, amire vágysz;
 • megtalálod a helyed és a feladatod a világban.

Hogyan zajlanak a találkozók?

2016. januárjában - amikor először indítottam el ezt a programot - óriási volt az érdeklődés, és sokan lemaradtak. Így azóta két, párhuzamos csoportot indítok, hogy biztosan mindenki beférjen. Mindkét csoport zárt lesz, tehát amelyiket kiválasztod, abban szükséges maradnod végig.
 

2018. január 1. és február 5. között 
összesen hatszor találkozunk, mindig 
HÉTFŐN, 
18.00-20.00-ig. 

VAGY

2018. január 5. és február 9. között 
összesen hatszor találkozunk, mindig 
PÉNTEKEN, 
18.00-20.00-ig. 

A PÉNTEKI CSOPORT MEGTELT! 

Az első találkozón megajándékozlak Joel Osteen: Megvallásaim című könyvével, ez képezi mindennapi, otthoni munkánk alapját. A könyv alcíme ez: 

31 ígéret, amelyeket kihirdethetsz az életed fölött. 

A szerző (akinek már több könyvét olvastam angolul) ugyanis összegyűjtötte Isten (a Bibliában megtalálható) legerősebb ígéreteit. A feladatunk az lesz, hogy ezekből minden nap hirdessünk ki egyet-egyet, a saját életünkre vonatkozóan. Ennek a módját az első találkozón megbeszéljük. Én már többször végigcsináltam, és tudom, milyen csodákat eredményez. Ezért szeretném, hogy te is átéld ezt!

Mivel mélységesen hiszek a meditáció átalakító erejében, ennek a találkozó sorozatnak is része lesz egy-egy meditáció. A meditációk témája:
 • Hogyan kérjük és engedjük be az életünkbe a bőséget;
 • hogyan kérjük, és engedjük be az életünkbe az egészséget és a fizikai jóllétet;
 • hogyan kérjük, és engedjük be az életünkbe Isten szeretetét és örömét;
 • hogyan kérjük, és engedjük be az életünkbe a magasabb szellemi tudatosságot.
(Ahogy más programjaim esetében is, ezeket a meditációkat az orindaben.com oldalon, angol eredetiben vásároltam meg, és fordítottam le neked.)

Minden alkalomra választok neked A csodák tanításából is egy fontos részt, amellyel egy hétig együtt utazva lehetőséged lesz mélyen összekapcsolódni e tanítás rendkívüli szellemiségével.

A találkozókon mindig beszélgetünk majd arról,
 • Mi történik veled annak hatására, hogy ebbe a folyamatba belekezdtél;
 • milyen kérdéseid születtek útközben;
 • milyen pozitív változásokat tapasztalsz;
 • milyen támogatásra van tőlünk, többiektől szükséged.
Minden egyes találkozó remek alkalom arra, hogy kapcsolódjunk, nevessünk, játsszunk, és megtapasztaljuk a teremtés e könnyed, mégis erőteljes módját. Észrevétlen módon fogsz a résztvevők között új barátokra lelni, akikkel rendkívüli öröm lesz megosztani életed történéseit.

Az öt hét elteltével azt fogod érezni, a lehető legjobb módját választottad annak, hogy a 2018-as évedet elindítsd. 

Megfogalmaztad, hogy életed területein mi az, amire vágysz, és mindezt elindítottad a megvalósulás útján. 

Telve leszel inspirációval, örömmel, erővel és szeretettel. 

Innentől kezdve bátran rábízod magad az isteni gondviselésre, mert tudod, hogy minden érted; a neked rendelt legmagasabb jó érdekében történik.


Kinek nem való?

Az Örömhírhozó találkozó sorozat nem való neked, ha nem áll szándékodban az isteni gondviselésre bízni magad. Ne gyere el, ha nincs benned erre vonatkozó vágy, hanem továbbra is abban hiszel, hogy neked kell megoldanod és kézben tartanod mindent.

Akkor sem való neked, ha nem szívesen vagy olyan emberek társaságában, akik bátran mesélnek önmagukról, miközben különleges, új módszereket próbálnak ki.

És ne gyere el akkor sem, ha fontos neked, hogy az életedben semmi se változzon, hanem maradjon minden ugyanúgy, ahogy eddig volt.

Ez a program akkor való neked, ha szeretnéd megtapasztalni, milyen hatalmas erő, öröm és könnyedség rejlik abban, ha az isteni útmutatásra hangolódva élünk. 

Akkor gyere el, ha szeretnéd a mindennapjaidat egy magasabb szintre emelni, ahol sokkal több az öröm, a nevetés, a szeretet.


Miért épp Örömhírhozó a neve?

Ahogy az elején írtam neked (és sokszor beszéltem is róla), bennem sokáig ellenállás volt mind Istennel, mind a Bibliával kapcsolatban. A csodák tanítása mindezt teljesen feloldotta, így, amint a nyitottságom növekedett, úgy került a látóterembe egyre több, ezzel kapcsolatos írás.

Joel Osteen könyveinek nyelvezete rendkívül egyszerű. Minden írásának, és beszédének az a célja, hogy megmutassa Isten mérhetetlen jóakaratát.  

Ebben a könyvében összeválogatta a Bibliából Isten legerőteljesebb, a jólétünkre vonatkozó ígéreteit, és arra kér, hogy ezeket – mint egy beleegyező szándéknyilatkozatot – hirdessük ki az életünkre, hogy ezzel lehetővé tegyük a megvalósulásukat.

Amikor ezt megtesszük, akkor válunk örömhírhozókká. Ugyanis minden egyes ilyen kihirdetés egy örömhír. Remélem, te is azt fogod érezni közben, amit én: ujjongást afölött, hogy
 • milyen csodálatos, hogy mindez így van;
 • milyen megnyugtató, hogy Isten kizárólag a javamat akarja;
 • milyen boldogító, hogy ezen a módon beteljesíthetem minden álmomat.

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel?

Az Örömhírhozó hat alkalmas találkozó sorozat részvételi díja


24.900,- Ft.


Mit tartalmaz ez az összeg?
 • Joel Osteen:Megvallásaim című könyvét (benne egy neked szóló, személyes üzenettel);
 • egy füzetet, amelybe jegyzetelhetsz;
 • a program levezetését meditációkkal, beszélgetéssel, játékokkal;
 • a helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt. 
Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem! feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára. 
A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. 

Ezzel válsz ténylegesen az Örömhírhozó csoport résztvevőjévé. 

Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.  

Ha a találkozó sorozatra mégsem tudnál eljönni, ezt az összeget nem tudom visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.


Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:


Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése