7MÉRFÖLDES LÉPTEKKEL

7MÉRFÖLDES LÉPTEKKEL
9 alkalmas találkozósorozat

Időpont:
február 12 - április 9.
hétfőnként, 18.00-20.00


Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvar közelében.

Csodautasok, figyelem! Tudjátok, hogyan lehet A csodák tanításával 7mérföldes léptekkel haladni? 

A 365 lecke között van ugyanis 7, aminek a szövegében ez  szerepel (persze mindig más módon):

Ez az első lépés afelé, hogy elfogadd valódi feladatodat a földön. Óriási lépés ez abba az irányba, hogy felvállald a megváltásban betöltött, téged megillető szerepedet. Ezáltal kijelented, hogy jogod van a megmenekülésre, és elismered, hogy megadatott neked az erő, amellyel megmenthetsz másokat. (61. lecke/3.) 

Én is simán tovább olvastam minden egyes ilyen leckénél, és sohasem tűnt fel, hogy ez a kifejezés (óriási/hatalmas/legnagyobb lépés) mindössze 7 leckében szerepel. Nem is tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget.   

És ez valószínűleg így is maradt volna, ha „véletlenül” nem kerül a kezembe egy írás, amiben erről volt szó. Akkor talán te sem tudnál erről semmit, és továbbra is „csak” végeznéd a leckéket a magad tempójában, és időről időre megpróbálkoznál a Törzsszöveg bizonyos részeinek megértésével. Fogalmad sem lenne róla, hogy autó helyett repülőgépre is szállhatsz, és ezzel úgy felgyorsíthatod a fejlődésedet, mintha egyenesen egy vadászrepülő pilótája lennél.


Így – ahogy az már velem lenni szokott – az inspiráció addig nem hagyott békén, amíg össze nem raktam egy találkozósorozatot, amelyben ezzel a 7, különleges leckével foglalkozunk. Egyszerű, mégis rendkívül hatásos módon fogjuk elérni, hogy ezek a szavak és mondatok mélyen beépüljenek az elménkbe és ott elvégezzék a fejlődésünket felgyorsító munkájukat. 

Képzeld csak el, milyen felemelő lesz hetente két órát olyan emberek társaságában tölteni, akikkel egy nyelvet beszélsz, és akiket ugyanúgy A csodák tanításának mélységei érdekelnek, ahogy téged is! 

 • Minden ilyen alkalommal lelkesülten és szeretettel telve indulsz haza, és érzed, hogy mostantól tényleg minden lehetséges. 
 • A mozaikdarabok a helyükre kerülnek, így a megértésed és a bizalmad egyre csak növekszik. 
 • A hétköznapjaid átalakulnak, és azt veszed észre, hogy minden sokkal egyszerűbbé és könnyebbé vált. 
 • A kérdéseidre gyorsan választ kapsz, és a látszólagos problémák is szinte maguktól megoldódnak.  

Az elmúlt 15 évben (amióta A csodák tanításával foglalkozom) többször is megtapasztaltam, milyen sokat jelent, amikor vagy a Munkafüzet vagy a Törzsszöveg egy-egy részletével elmélyültebben foglalkozom. Ilyenkor olyan összefüggéseket látok meg, amelyek felett korábban elsiklottam. Amikor pedig mindez egy örömszigetnyi csodautas társaságában történik, akkor a közös felismerés öröme szeretetteli és mély kapcsolódást hoz létre köztünk. Szóval egy kicsit függővé váltam. 😊Ezért, ha február 12 és április 9 között minden hétfőn este velem tartasz, akkor arra számíthatsz, hogy 

 • ezt a 7 leckét olyan mélységben érted és éled meg, ahogy még soha; 
 • világossá válnak számodra A csodák tanításának alapvető összefüggései; 
 • elmélyül az isteni gondviseléssel való kapcsolatod; 
 • választ kapsz néhány fontos kérdésedre; 
 • érezni fogod, ahogy felgyorsul a fejlődésed; 
 • fantasztikus emberekkel ismerkedsz meg; 
 • remek társasággal és izgalmas beszélgetéssel indítod a heted; 
 • a mindennapjaid tartalmasabbá és könnyedebbé válnak.

Nem csigázlak tovább, erről a 7 leckéről van szó:   

61. Én vagyok a világ világossága 

66. Boldogságom és feladatom egyek egymással. 

94. Olyan vagyok, amilyennek Isten megteremtett. 

127. Nincs más szeretet Istenén kívül. 

130. Nem láthatok egyszerre két világot. 

135. Ha védekezem, támadás ér. 

194. Isten Kezébe helyezem a jövőt.  

A találkozókon mindegyiket alaposan, bekezdésről bekezdésre átbeszéljük. Ettől nem csak az adott leckét fogjuk jobban érteni, hanem A csodák tanításának más alapvetései is világosabbá válnak.   

A beszélgetéseinkhez hozzáteszem mindazt, amit erről a 7 leckéről azóta olvastam, hogy tudomást szereztem különleges szerepükről. 

Mindegyikkel egy teljes hétig foglalkozunk majd, ehhez pedig megszületett bennem egy egyszerű, mégis mélyreható módszer, amit az otthoni gyakorláshoz alkalmazhatsz. 

Én már nagyon várom! Látom, amint ott ülünk, jókat beszélgetünk és nevetünk, és közben csodálatos, előrevivő felismerésekre teszünk szert önmagunkra, az életünkre és az isteni gondviseléssel való kapcsolatunkra vonatkozóan. Mennyibe kerül a csoportban való részvétel? 


A 7mérföldes léptekkel, 9 alkalmas találkozó sorozat részvételi díja 


 34.900,- Ft.


Mit tartalmaz ez az összeg? 

 • nyomtatott, fűzött formában ennek a 7 leckének a teljes szövegét Sarkadi Kriszta fordításában;
 • ugyanebben a kiadványban megfelelő mennyiségű jegyzetlapot is;
 • a program szakértő levezetését beszélgetéssel, játékokkal, gyakorlatokkal; 
 • a helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.

Ha szeretnél a 7mérföldes léptekkel találkozósorozat résztvevője lenni, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot. A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. 

Ezzel válsz ténylegesen a 7mérföldes léptekkel találkozósorozat résztvevőjévé. 

Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.
 

Ha a találkozó sorozatra mégsem tudnál eljönni, ezt az összeget nem tudom visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is.


Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.Fontos! Ha nem jelentkezel most, akkor lehet, hogy holnap már késő lesz. Nem tudom, hogy a még meglévő helyek meddig lesznek szabadok. Csak azt tudom, hogy akiknek meséltem erről a találkozósorozatról, azok nagyon izgatottá váltak, és alig várták, hogy jelentkezhessenek. Ők azok, akik talán már kattintottak is, kitöltötték és elküldték a jelentkezési lapot, és éppen most a részvételi díj átutalásának folyamatában vannak.     


Ha tehát még ma jelentkezel, akkor a 9 találkozó felölelte 8 hétben elmélyülsz abban a 7 különleges tanításban, amely lehetővé teszi, hogy mostantól tyúklépések helyett hétmérföldes léptekkel haladj tovább az utadon. Fantasztikus emberekkel töltöd a hétfő estéidet, így az egész hétre lendületet kapsz. Gyere, tarts velünk! 


Várlak! 

Sarkadi Kriszta


Töltsd le a 365 leckét és egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése